Παρασκευή 3 Μάιος 2024, 17:35
Μουσική

Ο Baz Luhrmann αποκαλύπτει ότι υπάρχει μία τετράωρη έκδοση της ταινίας «Elvis»

Η μεγαλύτερη εκδοχή της ταινίας ασχολείται επίσης με τη σχέση του Elvis Presley με την πρώτη του σύντροφό του.

Ο Baz Luhrmann αποκάλυψε ότι υπάρχει μία τετράωρη έκδοση της ταινίας «Elvis» που ασχολείται με ακόμα περισσότερες στιγμές από τη ζωή του Elvis Prelsey.

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Austin Butler στον ρόλο του βασιλιά του rock ‘n’ roll έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους την προηγούμενη εβδομάδα και έχει διάρκεια δύο ωρών και 39 λεπτών.

Ωστόσο, ο 59χρονος σκηνοθέτης αποκάλυψε σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στo Radio Times ότι υπάρχει και μία μεγαλύτερη εκδοχή του «Elvis».

«Στην πραγματικότητα έχω μία τετράωρη εκδοχή. Την έχω. Αλλά πρέπει να τη μειώσεις σε 2 ώρες και 30 λεπτά», είπε.

Ο Baz Luhrmann θα ήθελε να συμπεριλάβει στην ταινία περισσότερα για το ειδύλλιο του Elvis Presley με την πρώτη του σύντροφο, Dixie, καθώς και για τη σχέση του με την μπάντα του.

Η ταινία αφηγείται την παιδική ηλικία του Elvis Presley και την εμφάνισή του στο προσκήνιο, καθώς και τη σχέση του με τον μάνατζέρ του, τον συνταγματάρχη Tom Parker (Tom Hanks).

«Θα ήθελα να αναφερθώ περισσότερο σε κάποια από τα άλλα πράγματα – υπάρχουν τόσα πολλά περισσότερα», πρόσθεσε ο Baz Luhrmann

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που γύρισα, όπως η σχέση του με την μπάντα του, έπρεπε να το περιορίσω αυτό και είναι τόσο ενδιαφέρον το πώς ο συνταγματάρχης (Tom Parker) τους ξεφορτώνεται», εξήγησε.

«Η σχέση με την πρώτη του κοπέλα, την Dixie. Και αργότερα το πώς… μόλις πέφτει σε παγίδα, και είναι σαστισμένος και δεν καταλαβαίνει… κάποιος που έχει μία τόσο μεγάλη τρύπα στην καρδιά του, όπως ο Elvis που ψάχνει και αναζητά συνεχώς την αγάπη και τη βρίσκει στη σκηνή, αλλά πουθενά αλλού», συνέχισε.

Priscilla Presley - Riley Keough - Lisa Marie Presley

Εν τω μεταξύ, ο Austin Butler παραδέχτηκε πρόσφατα ότι ένιωσε «τεράστιο φόβο» με τον ρόλο του Elvis Presley.

«Ένιωσα μεγάλη ευθύνη απέναντι στον Elvis, στην οικογένειά του, σε όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που τον αγαπούν τόσο πολύ. Ήταν λοιπόν μία απίστευτη πίεση – και μαζί με αυτή έρχεται και ένας τεράστιος φόβος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Άρχισα να αισθάνομαι αυτή την ενεργειακή ανταλλαγή. Και έτσι επέτρεψα στη φαντασία μου να αποδεχτεί πραγματικά ότι αυτό είναι το “’68 Special”, το κάνω για αυτό το κοινό αυτή τη στιγμή. Η καριέρα μου διακυβεύεται», περιέγραψε.

«Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, ήμουν ντυμένος με τα δερμάτινα, καλυμμένος με ιδρώτα. Και είχα αυτή τη στιγμή που ξαφνικά σκέφτηκα: “Εντάξει, μπορώ να το κάνω αυτό”», θυμήθηκε ο Austin Butler.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News