Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 19:16
Μουσική

Ο Axl Rose είναι ακόμα σοκαρισμένος από τον θάνατο της Lisa Marie Presley

«Είναι πραγματικά συγκλονιστικό και είμαι σίγουρος ότι είναι αβάσταχτο για όλους».

Ο Axl Rose παραδέχθηκε ότι είναι ακόμα «σοκαρισμένος» από τον θάνατο της Lisa Marie Presley.

Ο τραγουδιστής των Guns N’ Roses δήλωσε πως δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έπρεπε να αποτίσει φόρο τιμής στην εκλιπούσα τραγουδίστρια, όταν εμφανίστηκε στην τελετή για τον εορτασμό της ζωής της που έλαβε χώρα στο κτήμα «Graceland» του Elvis Presley την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένος και πιστεύω ότι θα συνεχίσω να είμαι για αρκετό καιρό. Αισθάνομαι ότι θα έπρεπε να της στέλνω μηνύματα αυτή τη στιγμή», είπε στους παρευρισκόμενους όταν ανέβηκε στο βήμα, πριν ερμηνεύσει το «November Rain».

Ο Axl Rose πρόσθεσε ότι δεν είχε προγραμματίσει να μιλήσει για τη Lisa Marie Presley, η οποία πέθανε στις 12 Ιανουαρίου σε ηλικία 54 ετών αφού υπέστη δύο φορές καρδιακή ανακοπή και είπε ότι «ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια» δεν είχε σκεφτεί ότι θα εκφωνούσε επικήδειο λόγο για τη φίλη του.

«Με τον θάνατο της Lisa, ήξερα ότι αν με καλούσαν, έπρεπε να έρθω σε αυτήν την τελετή. Δεν είχα προγραμματίσει να μιλήσω, και όταν με έβαλαν να μιλήσω, πραγματικά δεν ήξερα τι να πω. Είχα δεμένη τη γλώσσα μου και είχα άγχος. Και δεν ήξερα καν τι να πω», ανέφερε.

«Αλλά εγώ, όπως είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς, είμαι ακόμα σοκαρισμένος και πιστεύω ότι θα συνεχίσω να είμαι για αρκετό καιρό. Νιώθω ότι θα έπρεπε να της στέλνω μήνυμα αυτή τη στιγμή, να της λέω ότι είμαι εδώ, να της λέω πόσο υπέροχοι είναι όλοι», συνέχισε.

«Δεν φανταζόμουν ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια ότι θα τραγουδούσα εδώ, και ειδικά υπό αυτές τις συνθήκες. Αυτό είναι πραγματικά συγκλονιστικό και είμαι σίγουρος ότι είναι αβάσταχτο για όλους εδώ και για όλους όσοι επηρεάστηκαν από τον θάνατό της», σημείωσε.

«Ταυτόχρονα, μπορεί κανείς να δει πόσο σκληρά έχουν δουλέψει και εργάζονται όλοι για να γίνει αυτό για τη Lisa όσο πιο όμορφο μπορεί και είναι. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ για τη Lisa και την οικογένειά της», πρόσθεσε.

Ο Axl Rose στην κηδεία της Lisa Marie Presley.
Ο Axl Rose στην κηδεία της Lisa Marie Presley (Getty Images)

Ο Axl Rose επισήμανε στη συνέχεια την αγάπη της Lisa Marie Presley, η οποία ήταν το μοναδικό παιδί του Elvis Presley, για την οικογένειά της και τον πατέρα της.

«Δεν ξέρω αν μου αξίζει να βρίσκομαι εδώ, ειδικά όταν μιλάω ανάμεσα σε εκείνους που γνώριζαν τη Lisa για περισσότερο καιρό και ήταν πολύ πιο κοντά από εκείνη και εμένα, ειδικά την οικογένειά της και εκείνους που τη γνώριζαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους ή και όλη τη ζωή της», είπε.

«Ξέρω ότι η Lisa αγαπούσε πάρα πολύ την οικογένειά της, και ήταν έντονα προστατευτική του πατέρα της, της κληρονομιάς του και της αγάπης της γι’ αυτόν και της αγάπης του γι’ αυτήν», ανέφερε.

Ο Axl Rose διηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα πώς προσπαθούσε να παρηγορήσει τη Lisa Marie Presley μετά τον θάνατο του γιου της Benjamin Keough, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2020 σε ηλικία 27 ετών.

«Θα μου λείψει η φίλη μου η Lisa. Ο θάνατός της, όπως και του γιου της ή, ως παιδί, του πατέρα της, δεν μοιάζει αληθινός. Η Lisa αγαπούσε την οικογένειά της, όλα τα παιδιά της. Η καρδιά μου είναι στο πλευρό τους», είπε στο People.

«Ο θάνατος του γιου της ήταν συγκλονιστικός, τραγικός και συντριπτικός. Ήταν κάτι που, σε ένα σημείο, προφανώς δεν ήθελες να αναφέρεις, αλλά αμήχανα το έκανες σε μια προσπάθεια να της δώσεις να καταλάβει ότι τη νοιαζόσουν και τη σκεφτόσουν, ότι τους σκεφτόσουν και ότι ήθελες να την παρηγορήσεις με όποιον τρόπο μπορούσες, κάτι που εκτιμούσε», σχολίασε.

Ο Axl Rose στην κηδεία της Lisa Marie Presley.
Ο Axl Rose στην κηδεία της Lisa Marie Presley (Jason Kempin/Getty Images)

Ο Axl Rose αποκάλυψε ότι με τη Lisa Marie Presley αντάλλασσαν μηνύματα γεμάτα αστεία, άρθρα ειδήσεων και «πολλά βίντεο με ζώα» σε μια προσπάθεια να της φτιάξει το κέφι μετά την αυτοκτονία του Benjamin και σημείωσε ότι προσπάθησε να την ενημερώσει ότι «τη σκέφτεται συνεχώς».

Ο frontman των Guns N’ Roses ελπίζει ότι η Lisa Marie Presley βρίσκεται στη μετά θάνατον ζωή μαζί με τον γιο της και τον πατέρα της Elvis Presley.

«Ήθελα να είναι ευτυχισμένη, να νιώθει καλά με τα πράγματα, τουλάχιστον όσο μπορούσε κανείς υπό αυτές τις συνθήκες. Και πραγματικά, με την στενότητα της σχέσης τους, θα μπορούσε κανείς να ελπίζει – αλλά ειλικρινά, δεν φαινόταν, τουλάχιστον χωρίς να περάσει κάποιος χρόνος – μία λογική πραγματικότητα», ανέφερε.

«Το τι έπεται μετά τη ζωή κανείς δεν ξέρει, αλλά θα ήθελα να πιστεύω ότι είναι μαζί, εκείνη και ο Ben με τον πατέρα της και τον παππού του Ben με κάποιον τρόπο, και η Lisa, και οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή της είναι ευτυχισμένοι μαζί», πρόσθεσε.

«Είχα την τύχη να ακούσω από πρώτο χέρι για τον πατέρα της και τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις της που είχε μαζί του. Ερχόταν σε συναυλίες και κάναμε παρέα στα παρασκήνια. Ήταν πάντα υπέροχο να τη βλέπεις και ήταν πάντα διασκεδαστική και πολύ υποστηρικτική», θυμήθηκε ο Axl Rose.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News