Τετάρτη 26 Ιούνιος 2024, 20:03
Πολιτική

Νίκος Μωραΐτης: «Από μένα καληνύχτα Αλέξη» – Η οργισμένη ανάρτηση για την παρουσία της Νέας Αριστεράς στο Ινστιτούτο Τσίπρα


Την οργισμένη αντίδραση του Νίκου Μωραΐτη προκάλεσε η παρουσία της Νέας Αριστεράς στο συνέδριο που διοργανώνει το Ινστιτούτο «Αλέξης Τσίπρας».

Ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος είχε στηρίξει από την πρώτη στιγμή τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα για την πρόκληση στα ηγετικά στελέχη της Νέας Αριστεράς.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου και Πέτη Πέρκα έδωσαν το παρών κατά την πρώτη ημέρα εργασιών στο πρώτο συνέδριο του Ινστιτούτο.

Για «ινστιτούτο νομιμοποίησης αποστατών» κάνει λόγο στην ανάρτησή του ο Ν. Μωραΐτης και καταφέρεται κατά του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτή του την επιλογή.

«Μην αυταπατάσθε. Δεν κάλεσε τον επικεφαλής της Νέας Αριστεράς για θεσμικούς λόγους. Τους κάλεσε όλους! Ο λαός τους έστειλε στα αζήτητα της Ιστορίας και εκείνος τους αποκατέστησε. Από μένα, καληνύχτα Αλέξη», γράφει στην ανάρτησή του ο γνωστός στιχουργός.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News