Δευτέρα 8 Ιούλιος 2024, 12:52
Ξένη Μουσική

NewJeans: Εξερευνούν μυστηριώδη φαινόμενα στο δεύτερο μέρος του video του «Supernatural»

Οι NewJeans λύνουν το μυστήριο του «Supernatural» με ένα νέο εντυπωσιακό music video.

Οι NewJeans, το κορυφαίο γυναικείο συγκρότημα της K-pop, κυκλοφόρησαν το δεύτερο μέρος του music video για το τραγούδι τους «Supernatural».

Τον περασμένο μήνα, οι NewJeans πραγματοποίησαν το επίσημο ντεμπούτο τους στην αγορά της Ιαπωνίας με το single album «Supernatural».

Τώρα, το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα δεύτερο music video για το ομώνυμο τραγούδι, αυτή τη φορά στην κορεατική γλώσσα.

 

Η κορεατική εκδοχή του τραγουδιού φέρνει μία νέα διάσταση στα συναισθήματα και τα μηνύματα που θέλουν να μεταδώσουν οι NewJeans, ενισχύοντας την σύνδεσή τους με το κοινό τους.

Το νέο βίντεο ακολουθεί την αρχική ιδέα του πρώτου music video που θύμιζε τηλεοπτική σειρά, αυτή τη φορά όμως με τα μέλη των NewJeans να ερευνούν τα παράξενα καιρικά φαινόμενα που παρουσιάστηκαν στο πρώτο βίντεο.

Η ιστορία κορυφώνεται με τα κορίτσια να ανακαλύπτουν μία αποικία εξωγήινων που μοιάζουν με κουνέλια σε έναν γειτονικό πλανήτη.

Στο ρεφρέν του «Supernatural» τραγουδούν: «Δεν ξέρω τι κάναμε / Δε θέλω να γυρίσω πίσω / Το ξέρω ήδη / Δεν ξέρω τι μας πούλησαν / Θα το ανακαλύψω, σίγουρα,» αποκαλύπτοντας μία αίσθηση μυστηρίου και αποφασιστικότητας να ξεδιαλύνουν την κατάσταση.

 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι NewJeans πραγματοποίησαν δύο sold-out fan concerts με τίτλο «Bunnies Camp» στο Tokyo Dome της Ιαπωνίας, γράφοντας ιστορία ως το K-pop συγκρότημα που κατάφερε να εμφανιστεί πιο γρήγορα στον εμβληματικό χώρο του Τόκιο μετά το ντεμπούτο του.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του «Supernatural».

Στις συναυλίες εμφανίστηκαν ως καλεσμένοι το ιαπωνικό pop δίδυμο των YOASOBI και η Ιαπωνο-βρετανίδα τραγουδίστρια Rina Sawayama, η οποία ένωσε τις δυνάμεις της με τη Hyein των NewJeans για να ερμηνεύσουν το τραγούδι της «Bad Friend» του 2020.

Οι NewJeans έκαναν το ιαπωνικό ντεμπούτο τους μόλις ένα μήνα μετά την επιστροφή τους με το single album «How Sweet».

Το single album περιλάμβανε το lead single «How Sweet» και το «Bubblegum» καθώς και τις ορχηστικές εκδοχές των δύο τραγουδιών.

 

Με αυτές οι συνεχόμενες επιτυχίες οι NewJeans παραμένουν ένα από τα πιο καυτά συγκροτήματα της K-pop σκηνής αυτή τη στιγμή.

Οι NewJeans έχουν ήδη κατακτήσει πολλά, αλλά η πορεία τους μόλις έχει ξεκινήσει. Είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα μας χαρίσουν ακόμα πιο συναρπαστικές μουσικές στιγμές και θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορία στην K-pop μουσική.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News