Κυριακή 19 Μάιος 2024, 17:13
Ελλάδα

Μυτιλήνη: Ξεσπάει ο αδερφός του επιχειρηματία που χαροπαλεύει μετά την επίθεση της γυναίκας του

«Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι πολύ σοβαρά» λέει στο newsit.gr ο αδερφός του επιχειρηματία που υπέστη εγκαύματα μετά την επίθεση που δέχθηκε μέσα στην επιχείρησή του, από την γυναίκα του με εύφλεκτο υγρό, στην Μυτιλήνη

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς του 58χρονου επιχειρηματία από την Μυτιλήνη. Αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του που είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Ο 58χρονος έφερε εγκαύματα πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε πόδια, λαιμό, θώρακα και πλάτη, ενώ κάηκε το 50% του σώματός του.

Ο αδερφός του θύματος, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά: «οι γιατροί μας είπαν ότι είναι δύσκολα, έχει πολύ σοβαρά εγκαύματα. Τελευταία δεν τα πήγαιναν καλά, η γυναίκα του δημιουργούσε προβλήματα γενικά και είχε και θέμα με το αλκοόλ. Τον αδερφό μου τον έφεραν χθες στην Θεσσαλονίκη, έκανε χειρουργείο και τώρα είναι στην ΜΕΘ».

Το θύμα αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, στη συνέχεια όμως, επειδή η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή, μεταφέρθηκε με Ντακότα στη Θεσσαλονίκη, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ.

Η 49χρονη κατηγορούμενη μεταφέρθηκε, νωρίτερα σήμερα, στο δικαστικό μέγαρο στη Μυτιλήνη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 49χρονης περιλαμβάνονται τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας για ενδοοικογενειακή βία.

H ανάρτηση της αδερφής του επιχειρηματία

Συγκλονίζει η ανάρτηση στο Facebook της αδερφής του άτυχου επιχειρηματία η οποία προσεύχεται να γίνει καλά ο αδερφός της και δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένειά του. «Δεν το χωράει το μυαλό μου όταν είδε τον αδερφό μου ότι δεν το βγάζουν από την εντατική στη Θεσσαλονίκη, πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του όταν έχεις χάσει δύο παιδιά όταν έχεις περάσει τόσα να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό.

Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα. O Γιάννης έχει πονέσει τόσο πολύ, εύχομαι η Παναγία να τον βοηθήσεο να τα καταφέρει. Πόση κακία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Κάποτε μου λεγε ότι μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και τα ρούχα του και γύρισε μόνος του πόσο μπορεί να πονάει ένας άνθρωπος, Παναγία μου βοήθησέ τον θα περάσει κι αυτό».

Η αδερφή του θύματος, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά «δεν είναι πολύ καλά ο αδερφός μου. Το μεσημέρι (χθες) έγιναν όλα, πήγε στο μαγαζί του και του έριξε ένα μπουκάλι με βενζίνη και πέταξε και τον αναπτήρα και του έβαλε φωτιά. Είναι σε πλήρη καταστολή, διασωληνωμένος. Το κάψιμο είναι στον οισοφάγο και στα πνευμόνια».

Στη συνέχεια, όπως μας μεταφέρει, ο άτυχος άνδρας, «νόμιζε ότι αυτό που του πέταξε ήταν κρασί, αλλά ήταν μπουκάλι με βενζίνη, πήρε και το μαγαζί φωτιά. Η γυναίκα αυτή είχε πρόβλημα με το αλκοόλ. Του δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα, έχει ένα μένος μαζί του, νομίζω ότι τον ζηλεύει.

Η μοίρα είχε χτυπήσει άσχημα την οικογένεια, αφού είχαν χάσει τα δύο από τα τρία τους παιδιά. «Έχουν χάσει και δύο παιδιά, το ένα πνίγηκε στο λιμάνι και το άλλο το χάσανε από τροχαίο, έχει περάσει πάρα πολλά. Δεν το άξιζε αυτό το πράγμα», καταλήγει η αδερφή του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώθηκε για άγνωστο λόγο και η σύζυγός του, που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα, πήρε το μπιτόνι με τη βενζίνη και αφού περιέλουσε με αυτό τον άντρα της, του έβαλε φωτιά.

Στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης μίλησε στο nealesvou.gr και αποκάλυψε ότι είδε τον άτυχο άνδρα χθες Τετάρτη (19.4.2023) σε σούπερ μάρκετ της Μυτιλήνης.

«Τον είδα και ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και μου είπε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Εγώ του έδωσα κουράγιο αλλά εκείνος μου είπε: “δεν μπορείς να με καταλάβεις, δεν είσαι στη θέση μου”. Πού να το φανταζόμουν διαβάζοντας τώρα την είδηση ότι θα είχε αυτή την κατάληξη σε λιγότερο από ένα 24ωρο».

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News