Σάββατο 18 Μάιος 2024, 21:46
Μουσική

MTV VMA 2022: Η Dove Cameron αφιερώνει το βραβείο του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη στα ανασφαλή «queer παιδιά»

Η Dove Cameron αφιέρωσε το βραβείο της σε «όλα τα queer παιδιά εκεί έξω που νιώθουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ολοκληρωτικά αυτό που είναι».

Η Dove Cameron κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη στα MTV Video Music Awards 2022 και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους θαυμαστές της που υποστηρίζουν τη δουλειάς της.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της για την παραλαβή του βραβείου της, η Dove Cameron ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους στην «απροκάλυπτα queer» μουσική της και αφιέρωσε τη νίκη της στους ΛΟΑΤΚΙ+ νέους.

«Ουάου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι πολύ συγκλονισμένη, είμαι τόσο συγκινημένη. Είναι τόσο τρελό να βρίσκομαι εδώ πάνω με τόσους πολλούς καλλιτέχνες που λατρεύω, είναι μερικοί από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες όλων των εποχών εδώ μέσα», είπε η 26χρονη τραγουδίστρια.

Η Dove Cameron απευθύνθηκε στη συνέχεια στους θαυμαστές της, λέγοντας: «Αυτή η χρονιά ήταν τόσο τρελή και δεν έχω καμία εξήγηση γι’ αυτό, εκτός από το ότι πρέπει να σας ευχαριστήσω. Το ξέρω αυτό».

«Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλα τα queer παιδιά εκεί έξω που νιώθουν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τον δικό τους χώρο και να ζήσουν ολοκληρωτικά αυτό που είναι», πρόσθεσε.

Η Dove Cameron δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την επιτυχία του «Boyfriend», το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021 και ήταν το πρώτο τραγούδι της στο οποίο αποκαλύπτει την queer ταυτότητά της.

«Σας ευχαριστώ που βάλατε ένα ανοιχτά queer τραγούδι στα mainstream ραδιόφωνα. Σας ευχαριστώ που με υποστηρίξατε όπως είμαι ως άνθρωπος και καλλιτέχνης και ελπίζω ότι με αυτόν τον τρόπο δώσατε το ίδιο προνόμιο και στον εαυτό σας», ανέφερε.

Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την ομιλία της ευχαριστώντας τα MTV Video Music Awards και τη δισκογραφική εταιρεία της.

«Σας αγαπώ τόσο πολύ, σας ευχαριστώ MTV, σας ευχαριστώ Columbia Records, σας ευχαριστώ παιδιά. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ», είπε.

Πριν από λίγες ημέρες, η Dove Cameron κυκλοφόρησε ένα νέο μουσικό βίντεο για το τελευταίο single της, «Breakfast», που δημιουργήθηκε ως απάντηση στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να καταργήσει το συνταγματικό δικαίωμα στην άμβλωση σε κάθε πολιτεία της χώρας.


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News