Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 22:43
Auto-Moto

MotoGP: Πρεμιέρα για τις μοτοσικλέτες της Suzuki Ecstar

Η Suzuki Ecstar παρουσίασε τα χρώματα των μοτοσικλετών της για το 2022 καθώς και το δίδυμο των αναβατών της που μένει απαράλλαχτο και για φέτος.

Η ομάδα της Suzuki Ecstar παρουσίασε νωρίτερα σήμερα τις νέες μοτοσικλέτες της, με ανανεωμένους για την περίσταση χρωματισμούς, με τις οποίες οι Joan Mir και Alex Rins θα δώσουν το «παρών» στους 21 προγραμματισμένους αγώνες της φετινής σεζόν στο MotoGP.

Έχοντας ολοκληρώσει την περσινή σεζόν στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος Αναβατών, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020, Joan Mir, έχει φέτος έναν και μόνο στόχο; την κορυφή. Ο δε συμπατριώτης του, Alex Rins, με τη δεύτερη GSX-RR της Suzuki, επιδιώκει σε πρώτη φάση πιο σταθερές εμφανίσεις και με δεδομένες τις ακόμα πιο υψηλές δυνατότητες της ιαπωνικής μοτοσικλέτας, να μπει δυναμικά στο παιχνίδι διεκδίκησης του τίτλου.

MotoGP - Suzuki Ecstar

Από αύριο και για δύο στο σύνολο μέρες, τόσο οι αναβάτες της Suzuki, όσο και εκείνοι των υπολοίπων ομάδων, θα δώσουν το «παρών» στη Sepang της Μαλαισίας για το πρώτο επίσημο τεστ εν όψει της φετινής σεζόν του MotoGP που εκκινεί στις αρχές Μαρτίου – παραδοσιακά με το «νυχτερινό» GP στο Losail του Κατάρ.

MotoGP - Suzuki Ecstar

«Κατά τη διάρκεια του χειμώνα αξιοποίησα τον χρόνο για να χαλαρώσω μετά από μια δύσκολη σεζόν. Ήμουν χαρούμενος που τερμάτισα 3ος στο πρωτάθλημα, αλλά διψώ για περισσότερα. Η προετοιμασία μου έχει πάει καλά και είμαι σε φόρμα και έτοιμος για την μεγάλη επίθεση. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα μου, και οι δοκιμές που έγιναν στο τέλος του περασμένου έτους απέδειξαν ότι είμαστε βελτιωμένοι σε απόδοση. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε περισσότερους γύρους με τη μοτοσικλέτα εν όψει της σεζόν που ξεκινά σε περίπου ένα μήνα», δήλωσε ο Joan Mir.

MotoGP - Suzuki Ecstar

 «H νέο GSX-RR δείχνει εκπληκτική. Είμαι πολύ χαρούμενος που πλησιάζουμε στην έναρξη της νέας σεζόν. Έχω προπονηθεί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, όχι μόνο στο γυμναστήριο αλλά και με τη μοτοσικλέτα δρόμου, την GSXR1000R. Ωστόσο, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγωνιστική μοτοσυκλέτα στις πίστες. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον ίδιο στόχο και έχουμε δείξει ότι είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Οι ημέρες των δοκιμών θα είναι σημαντικές, αλλά ανυπομονούμε για τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ», είπε o Alex Rins.

MotoGP - Suzuki Ecstar


πηγή: 4troxoi.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News