Παρασκευή 28 Ιούνιος 2024, 21:45
Viral

Μονόλιθος έκανε την εμφάνισή του στην έρημο της Νεβάδα


Μονόλιθος στη Νεβάδα έκανε την εμφάνισή του προκαλώντας ανησυχία στους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Το μυστηριώδες αντικείμενο στέκεται μόνο του στη μέση της ερήμου, στην κορυφή ενός λόφου, αντανακλώντας το φως του ηλίου λόγω της μεταλλικής του κατασκευής, τραβώντας φυσικά τα βλέμματα κάθε περαστικού.

Λίγο μετά την ανακάλυψή του, το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα του Λας Βέγκας (LVMP) έκανε μία σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Βλέπουμε πολλά περίεργα πράγματα όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν για πεζοπορία, όπως το να μην είναι προετοιμασμένοι για τον καιρό, να μην έχουν μαζί τους αρκετό νερό… αλλά δείτε αυτό!

»Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Υπηρεσία Έρευνας και Διάσωσης του Λας Βέγκας εντόπισε αυτόν τον μυστηριώδη μονόλιθο κοντά στο Gass Peak βόρεια της κοιλάδας. ΠΩΣ βρέθηκε εκεί πάνω;».

«Οι εξωγήινοι προσγειώνονται στην αυλή των κατοίκων του Βέγκας»

Οι αστυνομικοί άφησαν τη λύση του γρίφου επάνω στους χρήστες του Διαδικτύου και όπως ήταν αναμενόμενο οι θεωρίες συνωμοσίας «πήραν φωτιά».

«Έχω ακούσει ότι μονόλιθοι έχουν εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο τον τελευταίο καιρό. Οι εξωγήινοι προσγειώνονται στην αυλή των κατοίκων του Βέγκας και καλύπτονται από την κυβέρνηση», σχολίασε χαρακτηριστικά ένας.

«Το Χάρβαρντ λέει ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν ήδη να ζουν ανάμεσά μας», έγραψε ένας άλλος κάτω από την ανάρτηση.

Κάποιος μάλιστα ανέλαβε αστειευόμενος την ευθύνη για τον μονόλιθο, γράφοντας: «Προσπάθησα να σιγουρευτώ ότι ταιριάζει με τη γύρω περιοχή. Ό,τι κι αν κάνετε, σας παρακαλώ μην το αγγίξετε. Δεν θέλω να ξαναπάω εκεί πάνω και να σκουπίσω τις δαχτυλιές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων».

Μάλιστα, η Αστυνομία του Λας Βέγκας έδωσε περαιτέρω τροφή στο συμβάν και μέσω μίας άλλης ανάρτησης ζήτησε από τους πεζοπόρους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, χρησιμοποιώντας το ακρωνύμιο «TRAIL» (Tell, Research, Aid, Inclement, Light).

  • Πείτε σε κάποιον πού σκοπεύετε να κάνετε πεζοπορία ή αναρρίχηση και πότε περιμένετε να επιστρέψετε στο σπίτι σας.
  • Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την περιοχή πριν πάτε.
  • Βοήθεια και πρόσθετα τρόφιμα και νερό – να έχετε μαζί σας άφθονο νερό, τρόφιμα και ένα κουτί πρώτων βοηθειών
  • Εξοπλισμό για κακές καιρικές συνθήκες και ελάχιστες προμήθειες για τη διανυκτέρευση
  • Φως: Φέρτε μια πηγή φωτός, ένα πλήρως φορτισμένο τηλέφωνο και σκεφτείτε να προμηθευτείτε έναν προσωπικό φάρο εντοπισμού (PLB).





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News