Κυριακή 12 Μάιος 2024, 17:00
Media

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος κάνει άλλη μια προσπάθεια να πάρει την επιμέλεια της κόρης του

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (14/2), η Λουίζα υποπτεύεται τον Σπύρο για την ιστορία με τα ηρεμιστικά που βρέθηκαν στο αίμα της αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει.

Εκείνος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την ιστορία και να διεκδικήσει την επιμέλεια της Κατερίνας. Ο Μιχάλης ρωτάει τη Μαρία αν βγήκε καθόλου η Έλενα το βράδυ από το σπίτι. Η Λουίζα προσπαθεί να βρει μια λύση για να σώσει τον Όμιλο από τις τράπεζες και ο Μιχάλης στέκεται στο πλάι της. Η Έλενα αποφασίζει να πάει σ’ έναν ψυχολόγο να ζητήσει βοήθεια. Ο Αντώνης στη χαρτοπαικτική λέσχη λέει στον Σπύρο την απάντηση της Λουίζας στην πρότασή του. Ο Σπύρος κάνει άλλη μια προσπάθεια να πάρει την επιμέλεια της κόρης του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε…

Ο Σπύρος βρίσκει τη Λουίζα στο σαλόνι πεσμένη στο πάτωμα και ο γιατρός βρίσκει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αίμα της.
Έρχεται η Χριστίνα και μετά ο Μιχάλης, ο οποίος αμφισβητεί ότι η Λουίζα πήρε μόνη της τα ναρκωτικά. Είναι σίγουρος ότι κάποιος την νάρκωσε. Ποιος όμως; Μόλις η Λουίζα συνέρχεται, έρχεται ο Αντώνης για να της κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για το ξενοδοχείο. Η Κορίνα θέλει να μιλήσει με κάποιον για τα προβλήματα στη σχέση της και έρχεται πιο κοντά με τον Ιάσονα. Η Έλενα αποφασίζει να πάει σ’ έναν ψυχολόγο να ζητήσει βοήθεια. Ο Μιχάλης ρωτάει τη Μαρία αν βγήκε καθόλου η Έλενα το βράδυ από το σπίτι. Ο Αντώνης στη χαρτοπαικτική λέσχη λέει στον Σπύρο την απάντηση της Λουίζας στην πρότασή του. Ο Σπύρος κάνει άλλη μια προσπάθεια να πάρει την επιμέλεια της κόρης του.

Διαβάστε επίσης:


πηγή: gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News