Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 2:58
Media

Μόλις Χθες: Ο Αντώνης προσπαθεί να μάθει για το παρελθόν της Άννας

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (9/2), η Έλενα, αφού πιάνει τον Μιχάλη και τη Λουίζα να φιλιούνται αμέσως μετά τον χωρισμό τους, προσπαθεί απελπισμένα να τον ξανακερδίσει.

Η Λουίζα και ο Μιχάλης αποφασίζουν να μιλήσουν στην Κατερίνα, τους έχει προλάβει ήδη όμως ο Σπύρος που κάνει τα πάντα για να την επηρεάσει. Η Κέλλυ, μέσα στην απελπισία της, ψάχνει και βρίσκει τον φίλο του Διονύση, αλλά καταφέρνει να χειροτερεύσει τη θέση του Στάθη. Η Κορίνα αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την θέση της στη Λήδα. Ο Αντώνης προσπαθεί να μάθει για το παρελθόν της Άννας. Ο Στέφανος προτείνει στον Ορέστη να τον βοηθήσει, υπό τον όρο όμως να μην υπάρχει πουθενά ο Σπύρος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε…

Ο Μιχάλης και η Λουίζα είναι και πάλι μαζί, ενώ η Έλενα δυσκολεύεται να δεχθεί ότι ο Μιχάλης ζήτησε διαζύγιο και τη διώχνει από το σπίτι. Κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να τον μεταπείσει αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Όταν εκείνη φεύγει σε κακό χάλι και δεν απαντάει στα τηλέφωνα, ο Μιχάλης ανησυχεί να μην κάνει καμιά τρέλα. Η Βέρα προσπαθεί να δει τον Στάθη στη φυλακή. Ο Σπύρος προσπαθεί και πάλι να επηρεάσει την Κατερίνα για να γυρίσει στο σπίτι ενώ η Λήδα χρησιμοποιεί το παιδί για να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση Άλκη και Κορίνας. Η Μαρία θυμώνει πολύ με τη συμπεριφορά του Θάνου απέναντι στον Στέφανο. Όταν πηγαίνει να απολογηθεί στον Στέφανο γι’ αυτό, οι δυο τους έρχονται ακόμη πιο κοντά.

Διαβάστε επίσης:


πηγή: gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News