Πέμπτη 4 Ιούλιος 2024, 22:04
Ξένη Μουσική

Megan Thee Stallion: Πώς η Beyoncé και ο Jay-Z τη στηρίζουν στην καριέρα της

Η Beyoncé και ο Jay-Z έχουν μάθει στη Megan Thee Stallion πώς να είναι το αφεντικό του εαυτού της.

Η Beyoncé και ο Jay-Z στηρίζουν σθεναρά τη Megan Thee Stallion.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο podcast «Club Shay Shay», η Megan Thee Stallion μίλησε για τη σχέση της με το διάσημο ζευγάρι της μουσικής και αποκάλυψε πώς την έχουν βοηθήσει στην καριέρα της.

Σε ένα σημείο της συζήτησης, ο οικοδεσπότης Shannon Sharpe ρώτησε τη 29χρονη ράπερ για την απόφασή της να αποχωρήσει από τη δισκογραφική της εταιρεία και να γίνει ανεξάρτητος καλλιτέχνης.

 

Σχολιάζοντας την κίνηση αυτή, η Megan Thee Stallion αποκάλυψε τη συμβουλή που της έδωσε ο Jay-Z.

«Όταν βρισκόμουν σε αυτή την κατάσταση και ήθελα να φύγω, μου είπαν: “Πρέπει να το κάνεις αυτό μόνη σου. Ήδη ξέρεις τι παίζει, έχεις όλα τα εργαλεία, όλα τα νομικά θέματα που περνάς τώρα – ξέρω ότι μαθαίνεις κάτι. Άρα, θα πρέπει να μπορέσεις να βρεις τον τρόπο να προχωρήσεις και να γίνεις το αφεντικό του εαυτού σου”», θυμήθηκε.

Η Megan Thee Stallion στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η Beyoncé έχει εμπνεύσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της, όπως την κυκλοφορία της δικής της μάρκας τεκίλας.

«Ήμουν η βασίλισσα του κονιάκ, αλλά όσο κι αν μου απολάμβανα το κονιάκ και προωθούσα πολλές μάρκες ποτών άλλων, εκείνη μου είπε: “Την επόμενη φορά που θα σε δω, πρέπει να έχεις το δικό σου αλκοολούχο ποτό,”», ανέφερε.

 

«Νιώθω ότι σίγουρα με έβαλαν σε θέση να μάθω πώς να γίνω το αφεντικό του εαυτού μου», πρόσθεσε.

Αναλογιζόμενη τη σχέση της με την Beyoncé και τον Jay-Z, η Megan Thee Stallion εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που τους έχει ως μέντορες στη βιομηχανία του θεάματος.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχα μάνατζερ τους άνθρωποι που θαύμαζα. Ήταν σαν μία μεγάλη οικογένεια. Είναι τόσο έξυπνοι. Έχουν περάσει τα πάντα. Εξακολουθούν να τα περνούν και τώρα, αλλά απλά ξέρουν πώς να τα διαχειρίζονται», σημείωσε.

«Και μαθαίνω από τους καλύτερους. Νιώθω ότι είμαι στο σωστό σημείο, στη σωστή θέση. Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο ασφαλής σε μία κατάσταση όπου νιώθω ότι αυτοί οι άνθρωποι με στηρίζουν», τόνισε.

«Έχω δει απλά πόσο έχουν μεγαλώσει, πόσο παλεύουν και πόσο αφήνουν όλα τα σχόλια και ό,τι άλλο λέει ο κόσμος να φύγουν από την πλάτη τους,» συνέχισε.

 

Το 2020, η Megan Thee Stallion συνεργάστηκε με την Beyoncé σε ένα remix του επιτυχημένου τραγουδιού της «Savage», το οποίο κέρδισε δύο βραβεία Grammy – για το Καλύτερο Rap Τραγούδι και την Καλύτερη Rap Ερμηνεία.

Τον Σεπτέμβριο, η Beyoncé υποδέχθηκε στη σκηνή τη Megan Thee Stallion για να τραγουδήσουν το «Savage Remix» στη στάση της περιοδείας της «Renaissance World Tour» στην πατρίδα τους, το Χιούστον.

Μετά την εμφάνισή τους, η ράπερ ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο μίλησε συγκινημένη για τη στιγμή – όνειρο.

«Και δεν θα σταματήσω ποτέ, γιατί τραγούδησα με την Beyoncé! Δεν ξέρετε πόσες φορές έκλαψα αυτό το Σαββατοκύριακο» είπε.

«Δεν καταλαβαίνετε, η Beyoncé είναι το είδωλό μου. Την αγαπώ πραγματικά με όλη την καρδιά μου. Φόρεσα αυτή τη στολή παραλλαγής γιατί θα πήγαινα στον πόλεμο για την Beyoncé», σχολίασε.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News