Κυριακή 30 Ιούνιος 2024, 13:07
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Μεγάλη συμμετοχή στο 2ο Helmos Mountain Festival, 11.000 επισκέπτες στα Καλάβρυτα!


Το ξεφάντωμα για τους σχεδόν 11.000 επισκέπτες έχει ξεκινήσει στο βουνό με το «2ο Helmos Mountain Festival», να κερδίζει τις εντυπώσεις από το ξεκίνημά του.

Χθες ήταν η πρώτη μέρα του φεστιβάλ και οι χιλιάδες επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι από την οργάνωση, την ποιότητα των υπηρεσιών, αλλά και τις πολλές επιλογές που είχε ο καθένας.

Το προσωπικό -συνολικά θα αγγίξει τα 700 άτομα- ήταν εκεί προκείμενου να ενημερώσει και να κατευθύνει τους επισκέπτες για το πού θα πρέπει να σταθμεύουν ή να διανυκτερεύσουν προκείμενου να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Επί ποδός όλο το 24ωρο άνθρωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Δήμου και φυσικά άνθρωποι του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων οι οποίοι βοήθησαν ώστε να κυλήσουν όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Το «2ο Helmos Mountain Festival» θα υποδεχτεί 11.000 επισκέπτες, για να διασκεδάσουν, αλλάζοντας τον τρόπο διακοπών πολλών νέων σε τόπο συνάντησης κορυφαίων καλλιτεχνών, στην καρδιά του καλοκαιριού.

Για 4 ημέρες, με κορύφωση τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, στα Καλάβρυτα θα χτυπήσει η «καρδιά» της διασκέδασης.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Οι διοργανωτές προτείνουν στους επισκέπτες να αποφεύγουν τις οδικές μετακινήσεις με ΙΧ και να χρησιμοποιούν τα λεωφορεία του Φεστιβάλ, καθώς υπάρχει περιορισμένος χώρος στάθμευσης στο ΧΚ και προς αποφυγή προβλημάτων και συνωστισμού, η κυκλοφορία από Καλάβρυτα προς Χιονοδρομικό ενδέχεται να διακοπεί ολοκληρωτικά και οι επισκέπτες θα εξυπηρετούνται, αποκλειστικά, από λεωφορεία της διοργάνωσης χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

TΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Χθες, η πρώτη μέρα του φεστιβάλ έκλεισε με συναυλία από τους Γιάννη Χαρούλη, Μαρίνα Σπανού, Ορεστη Ντάντου, οι οποίοι με τα τραγούδια τους ξεσήκωσαν τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν μπροστά από το stage που είχε στηθεί στον χώρο του πάρκινγκ του ΧΚ.

H σημερινή μέρα περιλαμβάνει επίσης πλήθος δραστηριοτήτων με επιλογές για όλα τα γούστα, όπως για παράδειγμα εθελοντική με δράση για τη διαλογή νερού, αγώνες σκακιού, επίσκεψη σε αμπελουργική μονάδα και φάρμα, ενώ η βραδιά θα κλείσει με μεγάλη συναυλία στην οποία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αναμένεται να ξεσηκώσει και σήμερα τα πλήθη.

 

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News