Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 14:47
Media

MasterChef: Τι θα κάνει ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος με το έπαθλο;


«Άμα δεν κάνω το χειρουργείο, κάποια στιγμή θα συμβεί το χειρότερο. Το έχω αφήσει τρία χρόνια. Με το νεφρό μου είναι κάτι», είπε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» ήταν σήμερα (14.06.2024) ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος. Ο μεγάλος νικητής του MasterChef αποκάλυψε τι θα κάνει με το έπαθλο: ένα ποσό θα το δώσει στους γονείς του, ενώ μέρος του επάθλου θα χρησιμοποιηθεί για ένα σοβαρό χειρουργείο που πρέπει ο ίδιος να κάνει.

«Σίγουρα το πρώτο που θα κάνω είναι να δώσω ένα ποσό στους δικούς μου. Τόσα χρόνια έχουν κάνει τόσες θυσίες για εμάς, για να μας μεγαλώσουν εμένα και τον αδερφό μου, οπότε θα τους δώσω ένα ποσό να πάνε διακοπές όπου θέλουν στον κόσμο», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.

Σε ερώτηση της Ελένης Χατζίδου για το χειρουργείο που πρέπει να κάνει, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος απάντησε: «Πρέπει να το κάνω κι αυτό, καλά που μου το θυμήσατε. Το έχω αφήσει τρία χρόνια.

Με το νεφρό μου είναι κάτι. Άμα το αφήσω, κάποια στιγμή θα συμβεί το χειρότερο. Η εγχείρηση αυτή που πρέπει να κάνω χρειαζόταν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να γίνει.

   

Τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, είχα πάρα πολλή δουλειά και το αμελούσα. Τώρα θα το κάνω όμως».



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News