Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 14:32
Media

MasterChef: Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ


H Χριστίνα Χριστοφή και o Λευτέρης Ζαφειρόπουλος μονομάχησαν για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef. Νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής του Star αναδείχτηκε στο τέλος ο Λευτέρης, που κέρδισε τα 100.000 ευρώ.

Για τελευταία φορά οι τρεις κριτές υποδέχτηκαν τη Χριστίνα Χριστοφή και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο προκειμένου να λάβει χώρα η τελευταία πράξη του μεγάλου τελικού του MasterChef, του μαγειρικού διαγωνισμού που προβλήθηκε για μία ακόμα χρονιά από το Star.

Στο τέλος της βραδιάς ένας παίκτης θα κέρδιζε τον μεγάλο τίτλο, αλλά και το τεράστιο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Φέτος είχαμε να κάνουμε με το πιο δύσκολο και πιο συναρπαστικό MasterChef που έχει γίνει ποτέ» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Κοντιζάς στο ξεκίνημα του τελευταίου επεισοδίου για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής. Κι αυτό έδωσε ακόμα μια ψυχολογική ώθηση στην 26χρονη μαγείρισσα και τον 30χρονο αντίπαλό της.

Μπροστά τους, άλλωστε, η Χριστίνα Χριστοφή και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είχαν να μονομαχήσουν στην τελευταία και πλέον απαιτητική γαστρονομική πρόκληση του MasterChef. Αυτήν που έμελλε να κρίνει και τον μεγάλο νικητή ή νικήτρια αυτού του κύκλου.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής του Star τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, Βάσκο σεφ Andoni Luis Aduriz. Την δική του υπογραφή θα είχα τα τελευταία πιάτα που θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά οι δυο φιναλίστ του MasterChef.

Τόσο η Χριστίνα όσο και ο Λευτέρης έδωσαν, για μια ακόμα φορά, τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες των τριών κριτών και βεβαίως να ενθουσιάσουν τον καλεσμένο τους. Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον Andoni Luis Aduriz δοκίμασαν τα πιάτα και βεβαίως έδωσαν την τελική τους βαθμολογία.

Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, το μαγνητοσκοπημένο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef αποτελούσε παρελθόν και στις μικρές μας οθόνες πρωταγωνίστησε το live μέρος της σημαντικής αυτής βραδιάς για το ριάλιτι μαγειρικής.

Ποιος θα αποχωρούσε, λοιπόν, αυτή τη νύχτα από το πλατό του MasterChef με τον μεγάλο τίτλο και φυσικά το έπαθλο των 100.000 ευρώ; Η Χριστίνα Χριστοφή ή ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος;

Οι τρεις κριτές άρχισαν να ανοίγουν έναν έναν τους φακέλους με την βαθμολογία των πιάτων και να ενημερώνουν τόσο τους δυο διαγωνιζόμενους όσο και το τηλεοπτικό κοινό. 14 – 14 έγραψε ο πίνακας το σκορ, ύστερα από την ανακοίνωση των βαθμών στο Mystery Box και στο Τεστ Δημιουργικότητας, με τους πάντες στο πλατό του ριάλιτι να αγωνιούν για το τέλος αυτής της μαγειρικής αναμέτρησης.

«Βαθμολογήθηκε με 9 από τον σεφ Aduriz και κερδίζει το φετινό MasterChef… ο Λευτέρης», αποκάλυψε, λίγα λεπτά αργότερα, ο Σωτήρης Κοντιζάς για να δώσει οριστική απάντηση στο θρίλερ και να επικρατήσει «πανικός» στο πλατό για τον μεγάλο νικητή!



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News