Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 17:10
Media

MasterChef 2024: Το βλέμμα με τον Κουτσόπουλο και η ατάκα του Χρήστου – «Θα με χωρίσει η γυναίκα μου»


Στην κουζίνα του MasterChef 2024, για την μάχη των… μαχών, βρέθηκαν πέντε παίκτες στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, τη νύχτα της Παρασκευής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR.

Ο λόγος για την Ζωή Καλλέργη, τον Ηλία Παναγιώτου, τον Χρήστο Γανίτη, τον Χρήστο Μοίρα και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να δώσουν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τόσο τους τρεις σεφ και κριτές του MasterChef, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο όσο και την καλεσμένη τους σεφ, Θεοδώρα Σακαγιάννη.

Η τελευταία, άλλωστε, έχει ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής γεμάτο με λεπτές τεχνικές δυσκολίες το οποίο και θα έπρεπε να φτιάξουν με προσοχή οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πολλοί ήταν, μάλιστα, και οι παίκτες που εντυπωσιάστηκαν από την παρουσία της γνωστής σεφ στο στούντιο.

Μπορεί οι περισσότεροι να έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, όχι όμως και ο Χρήστος ο οποίος ήταν ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες που θα διαγωνίζονταν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον… κατάλαβε την ώρα που όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση δοκίμαζαν το πιάτο αντιγραφής προκειμένου να βρεθούν στην κουζίνα αμέσως μετά για να το φτιάξουν.

 



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News