Δευτέρα 13 Μάιος 2024, 19:42
Ελλάδα

Μαρούσι: Βίντεο από την επίθεση – Μπλόκαρε το όπλο του θύματος και ο δράστης τον μαχαίρωσε


Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τη φονική συμπλοκή.

Το όπλο με το οποίο το θύμα επιχείρησε να ανοίξει πυρ μπλόκαρε με αποτέλεσμα ο άλλος να τον μαχαιρώσει στον λαιμό

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα περίπου στις 4:40, επί της Λεωφόρου Κηφισίας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις όπου εντόπισαν κάλυκα 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι τοποθετημένο σε μία γλάστρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να ήρθαν στα χέρια, με το 23χρονο θύμα να επιχειρεί να τραβήξει όπλο και τον άλλον να βγάζει μαχαίρι για να αμυνθεί.

Μπλόκαρε το όπλο

Ωστόσο, το όπλο του θύματος μπλόκαρε με αποτέλεσμα ο άλλος να τον μαχαιρώσει στον λαιμό αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος. Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο οποίος μίλησε στο MEGA, είπε ότι «γύρω στις 4, 4 και κάτι, θέλαμε να βγούμε προς τα έξω για να πάρουμε τηλέφωνο. Μας σταμάτησαν και μας είπαν ότι δεν μπορείτε να βγείτε έξω και δεν μας άφηναν να φύγουμε. Μέσα συνεχίζονταν τα πάντα κανονικά και έπειτα από μία ώρα αποφασίσαμε να ξαναφύγουμε. Οπότε πάμε να βγούμε προς τα έξω και υπήρχε αστυνομία παντού. Δεν μας άφηναν να περάσουμε. Υπήρχαν κορδέλες. Οι αστυνομικοί ήταν με αλεξίσφαιρα. Αστυνομία και πάρα πολλά περιπολικά».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της φονικής συμπλοκής είναι γνωστός και αναζητείται ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ταυτοποιηθεί και να πέσει στα χέρια των Αρχών.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News