Τρίτη 14 Μάιος 2024, 1:33
Ελλάδα

Μαρούσι: Κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη της επίθεσης έξω από νυχτερινό κέντρο


Εντείνονται οι προσπάθειες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη. Όπως αποκαλύπτει το «μεγάλο κανάλι» η φονική συμπλοκή προκλήθηκε όταν ο δράστης διαπληκτίστηκε με ένα άτομο μέσα στο νυχτερινό κέντρο με αφορμή ένα μπουφάν. Το δεύτερο άτομο βγήκε από το νυχτερινό κέντρο και επέστρεψε στο σημείο με το θύμα.

Πώς στο φτάσαμε στο φονικό – Το όπλο που μπλόκαρε και το μαχαίρι

Τότε, η παρέα του δράστη βγήκε έξω και ξεκίνησε η συμπλοκή. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να ήρθαν στα χέρια, με το 23χρονο θύμα να επιχειρεί να τραβήξει όπλο. Το όπλο μπλόκαρε με αποτέλεσμα ο δράστης να τον μαχαιρώσει στον λαιμό αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος. Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται δύο νεαροί που ενεπλάκησαν στην αιματηρή επίθεση.

Όπως προκύπτει, μαχαίρια είχαν και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του δράστη. Δέκα άτομα φέρεται να συμμετείχαν στον άγριο καυγά.

Σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών και κλοπών.

Ανθρωποκυνηγητό

Με τις εξελίξεις να «τρέχουν» ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη έχει εξαπολύσει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Ο δολοφόνος από τα ξημερώματα της Κυριακής προσπαθεί να εξαφανίσει τα ίχνη του, με την ΕΛ.ΑΣ όμως να βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση του.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μίλησε στο MEGA, είπε ότι «γύρω στις 4, 4 και κάτι, θέλαμε να βγούμε προς τα έξω για να πάρουμε τηλέφωνο. Μας σταμάτησαν και μας είπαν ότι δεν μπορείτε να βγείτε έξω και δεν μας άφηναν να φύγουμε. Μέσα συνεχίζονταν τα πάντα κανονικά και έπειτα από μία ώρα αποφασίσαμε να ξαναφύγουμε. Οπότε πάμε να βγούμε προς τα έξω και υπήρχε αστυνομία παντού. Δεν μας άφηναν να περάσουμε. Υπήρχαν κορδέλες. Οι αστυνομικοί ήταν με αλεξίσφαιρα. Αστυνομία και πάρα πολλά περιπολικά».

Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης ήρθε στο φως της δημοσιότητας

Στο σημείο επικράτησε πανικός με το θύμα να ξεψυχά σε ελάχιστα λεπτά ενώ ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση και διέφυγε από το σημείο.

Η περιοχή αποκλείστηκε από τις Αρχές με τους αστυνομικούς να αναζητούν με τους φακούς στα χέρια το οποιοδήποτε στοιχείο.

Λίγη ώρα αργότερα, σε ένα παρτέρι θα εντοπίσουν ένα πιστόλι των 22 χιλιοστών και μια σφαίρα, η οποία βρισκόταν δίπλα από το άψυχο σώμα του θύματος στον οποίο, εκτός απροόπτου, ανήκει και το όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο που είχε μαζί του το θύμα έπαθε εμπλοκή με αποτέλεσμα να δεχτεί την επίθεση από τον δράστη ενώ το φονικό μαχαίρι δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News