Πέμπτη 4 Ιούλιος 2024, 22:05
Ελληνική Μουσική

Μάριος Φραγκούλης: Γιορτάζει 35 χρόνια καριέρας με ένα σπουδαίο live album

Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδά μαζί με τους μεγαλύτερους αστέρες της ελληνικής και της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο διεθνούς φήμης Έλληνας τενόρος, γιορτάζει 35 χρόνια λαμπρής καριέρας με το νέο του live album «35».

Το «35» είναι η ηχογράφηση μιας ιστορικής βραδιάς στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, όπου ο Μάριος Φραγκούλης μοιράστηκε τη σκηνή με μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες της ελληνικής και της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Οι Μαρινέλλα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώργος Περρής, Dulce Pontes, Deborah Myers, Marvin Rose και Τάκης Ζαχαράτος ένωσαν τις φωνές τους με τον Μάριο Φραγκούλη σε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση, πάθος και μαγεία.

 

Το «35» είναι ένα μουσικό οδοιπορικό στα 35 χρόνια της καριέρας του Μάριου Φραγκούλη με τη συνοδεία 30μελούς ορχήστρας που διευθύνει ο Στάθης Σούλης.

Από κλασικές άριες όπερας μέχρι αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και διεθνείς επιτυχίες, το άλμπουμ «35» αποτελεί μία ανεκτίμητη συλλογή από τις πιο σημαντικές στιγμές της μουσικής πορείας του καλλιτέχνη.

Ο Μάριος Φραγκούλης μοιράζεται τη σκηνή και το μικρόφωνο με μερικές από τις πιο εμβληματικές φωνές της ελληνικής και τις διεθνούς μουσικής σκηνής, δημιουργώντας ένα μουσικό πάντρεμα που θα σας καθηλώσει.

Η Μαρινέλλα, η «Μεγάλη Κυρία» του ελληνικού τραγουδιού, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Μάριο Φραγκούλη σε δύο αξέχαστες ερμηνείες, το «Πριν Το Τέλος» και το «Con Te Partiro», αποδεικνύοντας γιατί θεωρείται μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της Ελλάδας.

 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τη χαρακτηριστική φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία της, προσθέτει τη δική της ξεχωριστή πινελιά στο άλμπουμ με τα «Rojo Violento» και «Canzone Arrabbiata».

Ο Γιώργος Περρής, ο διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, συναντά τον Μάριο Φραγκούλη σε δύο κλασικά τραγούδια, το «Music Of The Night» από το «The Phantom of the Opera» και το «Δι’ Ευχών», δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα που θα σας μεταφέρει κατευθείαν στη μυσταγωγία του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού.

Η Dulce Pontes, η διάσημη Πορτογαλίδα τραγουδίστρια, προσθέτει μία διεθνή νότα στο άλμπουμ με το «O Mare E Tu» και το «Μικρή Λυπημένη μου Θάλασσα», αποδεικνύοντας την παγκόσμια απήχηση του Μάριου Φραγκούλη.

Οι Deborah Myers και Marvin Rose, δύο κορυφαίοι Αμερικανοί καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους με τον Μάρια Φραγκούλη σε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού, όπως το «I Have Dreamed», «The Phantom Of The Opera» και «The Show Must Go On».

Ο Τάκης Ζαχαράτος, ο ταλαντούχος Έλληνας μίμος, κλέβει την παράσταση με την ερμηνεία του στο «New York, New York», αποδεικνύοντας την ευελιξία του ως καλλιτέχνης.

 

Με 28 τραγούδια και ένα bonus track, το live album αυτό είναι μία πλούσια πηγή μουσικής μαγείας. Το πρώτο single του «35» είναι το «Μαγικό Βουνό», ένα ντουέτο του Μάριου Φραγκούλη με τη Γιώτα Νέγκα.

Το «35» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company και είναι μία γιορτή της μουσικής, μία αναδρομή σε μία λαμπρή καριέρα, και μία ευκαιρία να ζήσετε τη μαγεία του Μάριου Φραγκούλη.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News