Δευτέρα 6 Μάιος 2024, 22:49
Lifestyle

Μαρία Κορινθίου: Η απάντησή της για το μέλλον της στο «Πρωινό» και η αποκάλυψη για της υγεία της!

H Mαρία Κορινθίου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την παράσταση Τζόρνταν, που αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για το μέλλον της στην εκπομπή “Το Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Πριν από λίγες μέρες, η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πώς η συγκεκριμένη παράσταση αναβάλλεται, μιας και αποφάσισε να αφήσει για λίγο τον ρόλο της Σύρλεϋ, που τόσο πολύ την χαρακτηρίζει και έχει γίνει ένα με εκείνη.

Η Μαρία Κορινθίου, με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πώς το Τζόρνταν θα πάρει παράταση για μερικό καιρό ακόμα, μιας, ενώ σε δηλώσεις του παραχώρησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” αποκάλυψε πώς στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί τρεις φορές στο νοσοκομείο, μιας και είχε πάθει υπερκόπωση και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Μεταξύ πολλών μάλιστα, αναφέρθηκε και στην εκπομπή “Το Πρωινό” και το αν θα την δούμε και την επόμενη σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

«Το Τζόρνταν είναι μια παράσταση αρκετά απαιτητική. Αρκετά δύσκολη. Αυτή τη φορά το σώμα μου έπιασε “κόκκινα”. Υπήρξαν στιγμές με υπόταση, στιγμές που δε μπορούσα να δω. Στο παρελθόν, λόγω της παράστασης αυτής έχω πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από υπερκόπωση» είπε η Μαρία Κορινθίου.

Όταν όμως η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε αν θα τη δούμε και του χρόνου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, τότε εκείνη χαμογέλασε και με ένα βλέμμα γεμάτο νόημα είπε, «Εξαρτάται. Εξαρτάται από πολλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

:


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News