Σάββατο 6 Ιούλιος 2024, 22:58
Ξένη Μουσική

Lana Del Rey και Quavo κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο νέο single «Tough»

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Quavo και της Lana Del Rey.

Μετά από ένα εντυπωσιακό teaser που συγκέντρωσε πάνω από 40 εκατομμύρια views στα reels του Instagram, ο Quavo και η Lana Del Rey κυκλοφορούν επιτέλους το πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι τους με τίτλο «Tough».

Η Lana Del Rey, με την αιθέρια φωνή της και την αριστοκρατική παρουσία της, μαγεύει τον ακροατή, ενώ ο Quavo, με την εκρηκτική ενέργειά ου και τον δυναμισμό του, δίνει μια νέα διάσταση στο τραγούδι.

Το αποτέλεσμα εόιναι ένα τραγούδι που είναι ταυτόχρονα μοναδικό και οικείο, μοντέρνο και διαχρονικό.

 

Αν και προέρχονται από διαφορετικά μουσικά είδη, η χημεία τους στο «Tough» είναι ηλεκτρισμένη και δημιουργεί μία πιο αναπάντεχες και συναρπαστικές συνεργασίες των τελευταίων ετών.

Το «Tough» είναι ένα τραγούδι που μιλάει για τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής να ξεπερνά τις αντιξοότητες και να βρίσκει την ομορφιά ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές.

Είναι ένα μήνυμα ελπίδας και ανθεκτικότητας που υπενθυμίζει σε όλους ότι είμαστε πιο δυνατοί από όσο νομίζουμε.

Το music video για το «Tough», σε σκηνοθεσία του Wyatt Spain Winfrey, είναι μία μαγευτική σύντηξη των δύο καλλιτεχνών, που επιτρέπει στον Quavo και τη Lana Del Rey να εξερευνήσουν με θάρρος τους μουσικούς κόσμους τους, αναδεικνύοντας το αδάμαστο πνεύμα τους.

 

Το music video διαδραματίζεται σε μία αγροτική τοποθεσία, με τον Quavo και τη Lana Del Rey να εμφανίζονται στον ρόλο δύο θαρραλέων συντρόφων, ατρόμητοι μπροστά στις αντιξοότητες της ζωής.

Το ζευγάρι κάθεται μαζί σε ένα λιβάδι με ψηλό γρασίδι, όπου σχεδόν φιλιούνται, και εμφανίζονται επίσης μπροστά σε από ένα εξοχικό σπίτι με μία ακουστική κιθάρα.

Σε άλλες σκηνές, βλέπουμε τον Quavo να οδηγεί, ενώ η Lana Del Rey κάθεται δίπλα του στο κάθισμα του συνοδηγού, καθώς εικόνες της αμερικανικής υπαίθρου περνούν από την οθόνη.

Σε ένα άλλο πλάνο, ο ράπερ σηκώνει μία καραμπίνα του, ενώ η τραγουδίστρια κρατάει την κιθάρα της, με τη σκηνή να συμβολίζει την ακλόνητη δύναμή τους παρά τις διαφορετικές τους καταβολές.

Ο Quavo και η Lana Del Rey ανέβασαν στα ύψη την αγωνία για την κυκλοφορία του «Tough» όταν τραγούδησαν μαζί για πρώτη φορά στη συναυλία της τραγουδίστριας στο Fenway Park στη Βοστώνη.

 

Το teaser του «Tough» που δημοσιεύθηκε στο Instagram συγκέντρωσε συνολικά 40 εκατομμύρια προβολές και έγινε το πιο δημοφιλές reel όλων των εποχών για τον Quavo και το δεύτερο πιο δημοφιλές reel στον λογαριασμό της Lana Del Rey.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι αυτή τη στιγμή αν το «Tough» θα περιλαμβάνεται στο νέο country άλμπουμ με τίτλο «Lasso» που ετοιμάζει η Lana Del Rey και το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος η τραγουδίστρια.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News