Σάββατο 18 Μάιος 2024, 19:10
Sports

Λαμία – ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες οι Θεσσαλονικείς στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία (29/2) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λαμία. Στην αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά δεν βρίσκονται τα ονόματα των Ντόουγκλας Αουγκούστο και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που έμειναν εκτός προπόνησης για λόγους αποφόρτισης.

Εκτός βρίσκεται ακόμα ο Ολιβέιρα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στον τετρακέφαλο, αλλά και ο Τάισον, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Εκτός μάχης είναι και οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Λευτέρης Λύρατζης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Νίκολας Κουαλιάτα που έτρεξε κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που δούλεψε στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετά από περίπου δύο μήνες καθώς και ο Μάριος Τσαούσης.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Ίνγκασον , Κάργας , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσαούσης , Σβαμπ, Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Ρικάρντο , Νάρεϊ , Μπράντον , Τζίμας.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News