Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 20:33
Sports

Λαμία – Ιωνικός 0-2: Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι των ουραγών της Super League

Νίκη… ζωής! Ο ουραγός Ιωνικός κατάφερε να κάνει το “διπλό” επί της Λαμίας (2-0) και να φτάσει σε απόσταση… αναπνοής από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε με “διπλό” τη θητεία του στον Ιωνικό. Η ομάδα της Νίκαιας νίκησε εκτός έδρας την Λαμία με 2-0 κι έβαλα φωτιά στη μάχη της παραμονής στη Super League, φτάνοντας στο -1 από τους γηπεδούχους (παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα).

Η Λαμία είχε πολύ καλύτερη εικόνα από τον ιωνικό στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες, για να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι “μέτρησαν” έξι τελικές, αλλά στο 19′ δέχθηκαν το γκολ των φιλοξενούμενων. Μετά από τρίτη σερί εκτέλεση κόρνερ, ο Σάκιτς γέμισε στο πρώτο δοκάρι και ο Μπεχαράνο έστειλε -με κεφαλιά προς τα πίσω- την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Η απόδοση της Λαμίας έπεσε αισθητά μετά το τέρμα που δέχθηκε και για αρκετά λεπτά. Οι γηπεδούχοι πάντως βγήκαν και πάλι στην επίθεση αλλά και πάλι βρέθηκαν να δέχονται γκολ. Ο Ιωνικός εκτέλεσε πλασαριστά ένα κόρνερ στο 44′, ο Βαλεριάνος έβγαλε την ψιλοκρεμαστή σέντρα, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2. να αναφέρουμε ότι λίγο πριν το γκολ, ο Βέργος βρέθηκε στο έδαφος, αφού ζαλιζόταν και οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο.

Περισσότερα σε λίγο…

 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News