Σάββατο 27 Απρίλιος 2024, 13:07

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο “φως” για την υπόθεση δολοφονίας στην Κυψέλη που έγινε το 2017, με τη μάνα και τον σύντροφο της να σκοτώνουν τον 7χρονο Αντρέα.    

Αστυνομικοί βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου (12.02.2022) μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, καθώς βρήκαν τα κόκαλα του αδικοχαμένου παιδιού μέσα σε εργαλειοθήκη, με αποτέλεσμα να συλλάβουν τη μητέρα και τον σύντροφο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η μάνα, όσο και ο σύντροφος της ήταν απόλυτα ψύχραιμοι, δεν έκλαψαν, δεν αντέδρασαν, παρά μόνο ομολόγησαν το στηγερό έγκλημα. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο σύντροφος της μητέρας άφηνε το παιδί νηστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν άρχισε να διαμαρτύρεται, του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η γυναίκα ήταν μπροστά αλλά δεν έκανε τίποτα για να σώσει τον γιο της. Ύστερα από μία ώρα, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρό. 

Η γυναίκα είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες χωρίς αποτέλεσμα. Η υπόθεση δεν είχε κλείσει και σήμερα έφτασαν στη σοκαριστική αποκάλυψη. 

Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Κάτοικοι της περιοχής και γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν στο newsit.gr πως άκουγαν συχνά φωνές από το διαμέρισμα, όπου έμεναν τους τελευταίους 4-5 μήνες. Μάλιστα, πρόσθεσαν ότι και οι δύο ήταν αλκοολικοί. 

“Το πρωί είδα ένα μαύρο συμβατικό αυτοκίνητο με έναν αστυνομικό απ’ έξω. Ρώτησα έναν περίοικο και μου είπε ότι είναι η εισαγγελέας και η Ασφάλεια και έκαναν έρευνες για ναρκωτικά.Μετά από ένα μισάωρο κατέβηκαν οι αστυνομικοί μίλησαν με την εισαγγελέα και έφυγαν”, δήλωσε στο newsit.gr ο κ. Αριστοτέλης που έχει το γραφείο του στην περιοχή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ – ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News