Παρασκευή 3 Μάιος 2024, 8:56
Μουσική

Kesha: Η νέα εκπομπή της για τα υπερφυσικά φαινόμενα είναι «συμπληρωματικό κομμάτι» του επόμενου άλμπουμ της

«Αν παρακολουθήσετε την εκπομπή, θα καταλάβετε από πού επηρεάστηκε το άλμπουμ», εξηγεί η Kesha.

Η Kesha ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα νέα τραγούδια της και δηλώνει ότι η επερχόμενη εκπομπή της «Conjuring Kesha» με θέμα τα υπερφυσικά και παραφυσικά φαινόμενα αποτελεί ένα  «συμπληρωματικό κομμάτι» του επόμενου άλμπουμ της.

Μιλώντας στο Yahoo! News, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Το “Conjuring Kesha” είναι ένα συμπληρωματικό κομμάτι. Συνδυάζεται πραγματικά με τη μουσική».

Η Kesha προτρέπει επίσης τους θαυμαστές που ενδιαφέρονται να ακούσουν τη νέα δισκογραφική δουλειά της να παρακολουθήσουν πρώτα την επικείμενη εκπομπή της στο Discovery+, γιατί, όπως εξήγησε, «θα καταλάβετε από πού επηρεάστηκε το άλμπουμ».

«Ο νέος δίσκος, δεν πρόκειται να αποκαλύψω πολλά, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά σίγουρα υπάρχει μια υπαρξιακή, πνευματική πλευρά σε αυτόν τον δίσκο. Και θα το πω: Ποτέ δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορήσω αυτή την τηλεοπτική εκπομπή και αυτόν τον δίσκο», σχολίασε.

«Αυτά είναι τα δύο αγαπημένα μου πράγματα που έχω κάνει σε ολόκληρη την καριέρα μου», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στη νέα εκπομπή της «Conjuring Kesha», η 35χρονη τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι όντως συνάντησε αρκετά ανεξήγητα και εντελώς τρομακτικά φαινόμενα.

Conjuring Kesha

Σε ένα από τα επεισόδια επισκέπτεται το φρενοκομείο Trans-Allegheny Lunatic Asylum στο Weston της Δυτικής Βιρτζίνια, μία στιγμή που, όπως είπε, ήταν «φρικτή» στιγμή και, εκ των υστέρων, ήταν ίσως το πιο τρομακτικό επεισόδιο της σεζόν.

«Σε αυτό το μέρος είχαν διεξαχθεί πάνω από 10.000 λοβοτομές σε αυτό το ένα κτίριο», εξήγησε η Kesha για τα βασανιστήρια που γίνονταν πίσω από τους τοίχους του ασύλου.

«Αν παρακολουθήσετε το επεισόδιο, συμβαίνουν πράγματα που είναι πραγματικά ανεξήγητα. Μιλάμε για δαίμονες. Συνέβησαν πράγματα μπροστά στα μάτια μου που δεν μπορώ να εξηγήσω και είμαι εκτελεστική παραγωγός της σειράς!», συνέχισε.

«Συνέβησαν κάποια τρελά πράγματα. Νομίζω ότι ήταν ίσως το πιο τρελό επεισόδιο ολόκληρης της σεζόν», σημείωσε.

Το «Conjuring Kesha» θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Discovery+ στις 8 Ιουλίου.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ της Kesha, το οποίο θα διαδεχθεί το «High Road» του 2020.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News