Παρασκευή 3 Μάιος 2024, 14:58
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ: Και δεύτερο σχολείο της Πάτρας δεν πήγε εκδρομή στην Ιταλία! Εμπαιγμός με πρακτορείο ταξιδίων


Mavropoulis

Αλλά ούτε εκεί υπήρχε λεωφορείο και τους ενημέρωσαν ότι… το όχημα χάλασε. Και ότι προσπαθούν να βρουν άλλο.

Ferry Center

Επικράτησε το πανδαιμόνιο και απειλήθηκαν επεισόδια και έτσι κατέληξαν στο Τμήμα. μετά από ώρες διαπραγματεύσεων κάποΔεύτερο περιστατικό με τουριστικό πρακτορείο της Ζακύνθου που είχε αναλάβει την μεταφορά μαθητών του 2ου Γυμνασίου Παραλίας. Μόνο που η εκδρομή αυτών των παιδιών ματαιώθηκε. Θα συμμετείχαν 26 μαθητές. Στην περίπτωση αυτή δόθηκε δέσμευση ότι θα επιστραφούν τα χρήματα στις οικογένειες, ενώ να θυμίσουμε πως το ίδιο απόγευμα (χθες) συνέβη ακριβώς το ίδιο και με 46 μαθητές και 4 συνοδούς του Λυκείου Βραχνεϊκων.

Στην περίπτωση αυτή κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα ο υπεύθυνος του τουριστικού γραφείου με έδρα τη Ζάκυνθο και γονείς αλλά και καθηγητές του Λυκείου Βραχνεΐκων καθώς η εκδρομή που είχαν προγραμματίσει για Νότια Ιταλία – Σικελία… έμεινε στον “αέρα” με το πλοίο να αναχωρεί τελικά στις 17.30.

GYMALL

Περίμεναν το λεωφορείο στις 2 στα Βραχνέικα, δεν ήρθε ποτέ και τελικά τους ενημέρωσαν να πάνε με ιδία μέσα στο λιμάνι της Πάτρας.

ιοι είπαν πως ίσως η εκδρομή γίνει σήμερα και τα παιδιά θα χάσουν μία ημέρα. Αναμένονται εξελίξεις. 

ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ: Και δεύτερο σχολείο της Πάτρας δεν πήγε εκδρομή στην Ιταλία! Εμπαιγμός με πρακτορείο ταξιδίων! ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ: Και δεύτερο σχολείο της Πάτρας δεν πήγε εκδρομή στην Ιταλία! Εμπαιγμός με πρακτορείο ταξιδίων! ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ: Και δεύτερο σχολείο της Πάτρας δεν πήγε εκδρομή στην Ιταλία! Εμπαιγμός με πρακτορείο ταξιδίων!

 

 

OLYMPIA PASS



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News