Σάββατο 18 Μάιος 2024, 20:17
Sports

Καρυπίδης στους παίκτες μετά το ΠΑΟΚ – Άρης: «Δε θέλω να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση»

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, ήταν απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο ντέρμπι της Θεσσαλονικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μία μέρα μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, αν και υποστήριξε πως ο διαιτητής αδίκησε την ομάδα του.

«Όπως το είδα όλος ο κόσμος, δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την χθεσινή εμφάνιση. Δεν είχατε πάθος και μαχητικότητα, περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Άρη στους παίκτες.

Υποστήριξε, μάλιστα, πως: «ναι μεν ο διαιτητής δεν ήταν καλός, μας αδίκησε, ειδικά στο γκολ υπάρχει φάουλ, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει, ωστόσο πρέπει α μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Έχουμε αποδείξει ότι όταν παίζουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες μπορούμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές».

«Δεν μας ικανοποιούν μόνο οι νίκες με Παναιτωλικό ή Λαμία… Μια μεγάλη ομάδα δείχνει το μέταλλο της με τις νίκες στα ντέρμπι. Αυτές δείχνουν τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας, οπότε δεν είναι δυνατόν να ξαναδούμε μια τέτοια εμφάνιση», ανέφερε ακόμα ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Και κατέληξε την ομιλία του προς την ομάδα, λέγοντας: «Περιμένω αντίδραση άμεσα από το ματς της Κυριακής, μην επαναπαύεστε στα μεγάλα σας συμβόλαια».

 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News