Σάββατο 18 Μάιος 2024, 22:19
Μουσική

Kanye West: Υποστηρίζει στο trailer του ντοκιμαντέρ «Jeen-yuhs» ότι η επιτυχία του ήταν «θέλημα Θεού»

«Πιστεύω ότι ο Θεός με έχει βάλει εδώ για κάποιο λόγο και ότι έχω κάτι να πω».

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Netflix το επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ «Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy» για τον Kanye West.

Το «Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy», σε σκηνοθεσία των Coodie & Chike, θα αποτελείται από τρία μέρη που καταγράφουν τις πρώτες ημέρες του ράπερ καθώς προσπαθούσε να ξεχωρίσει στη μουσική σκηνή και την πορεία του μέχρι να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του hip-hop και μεγιστάνες της μόδας του σήμερα.

Η ταινία συγκεντρώνει αδημοσίευτο υλικό δεκαετιών και ακολουθεί τον Kanye West καθώς αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και απολαμβάνει τους θριάμβους της βιομηχανίας του θεάματος.

Στο νέο trailer για το «Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy», ο αστέρας της hip-hpop αποκαλύπτει ότι όντως πιστεύει ότι είναι ο «εκλεκτός».

«Απλώς πιστεύω ότι ήταν θέλημα Θεού», λέει για την εντυπωσιακή επιτυχία του ως ράπερ και μουσικός παραγωγός. «Απλά πιστεύω ότι (ο Θεός) με έχει βάλει εδώ για κάποιο λόγο και ότι έχω κάτι να πω», προσθέτει.

«Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να είναι οι καλύτεροι προγραμματιστές, οι καλύτεροι ράπερ. Ο λόγος για τον οποίο νομίζω ότι πραγματικά τα κατάφερα είναι ότι είχα την καρδιά. Αν κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, οι άνθρωποι θα ανατρέξουν στο παρελθόν και θα πουν: “Φίλε! Θυμάσαι τον τύπο που απλά έφτιαχνε beats για τον κόσμο;”», συνεχίζει.

Kanye West - Hit Channel

Στο trailer διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών εμφανίζονται επίσης ο Jay-Z, ο Pharrell Williams και φυσικά η εκλιπούσα μητέρα του Kanye West, Donda, από την οποία πήρε τον τίτλο του το τελευταίο άλμπουμ του ράπερ.

«Θα ήθελα να σε συγχαρώ για την καλή δουλειά που έκανες μαζί μου», λέει ο Ye στη μητέρα του κατά τη διάρκεια του trailer.

Πράγματι, το πρώτο μέρος του «Jeen-yuhs», το οποίο προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance στις 23 Ιανουαρίου, δείχνει το μέγεθος της επιρροής που άσκησε η Donda West στον γιο της.

«Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι ότι ο γίγαντας κοιτάζει στον καθρέφτη και δεν βλέπει τίποτα», συμβουλεύει η Donda τον γιο της. Επίσης συμβουλεύει τον εξαιρετικά γεμάτο αυτοπεποίθηση γιο της να «μένει προσγειωμένος έδαφος και να μπορεί να είναι ταυτόχρονα να πετάει στους αιθέρες».

Η Donda είχε ενσταλάξει αυτή την ακλόνητη αυτοπεποίθηση στον γιο της ακόμη και πριν από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του, του «The College Dropout» του 2004. «Όποιος αγαπάει κάτι τόσο πολύ και τόσο καιρό και είναι τόσο καλός, πρόκειται να ανταμειφθεί», λέει στον Kanye.

Αλλά ίσως στην πιο γλυκιά σκηνή του πρώτου μέρους του ντοκιμαντέρ, η Donda βλέπει το νέο κόσμημα του γιου της: ένα χρυσό κολιέ με έναν άγγελο που άφησε ακόμα και την ίδια εντυπωσιασμένη. «Χρειάζεσαι έναν άγγελο να σε προσέχει», λέει σε μια στιγμή που περιλαμβάνεται και στο trailer.

Το ντοκιμαντέρ «Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy» θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο Netflix στις 16 Φεβρουαρίου.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News