Κυριακή 19 Μάιος 2024, 7:26
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Καλάβρυτα: Πάνω από 90% οι προ-κρατήσεις για βραχυχρόνια μίσθωση τα Χριστούγεννα

Πάνω από 90% είναι οι προ κρατήσεις για τις ημέρες των γιορτών στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης των Καλαβρύτων. 

Το ενδιαφέρον για αποδράσεις τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μεγάλο και τα Καλάβρυτα αποτελούν έναν από τους κλασικούς χειμερινούς προορισμούς για τους Πατρινούς, τους Αιγιώτες, τους Αθηναίους, αλλά και από εκδρομείς που προέρχονται από πιο μακρινά μέρη της επικράτειας. 

Πέρα από τα ξενοδοχεία στα Καλάβρυτα πλέον υπάρχει μία σημαντική αύξηση τον τελευταίο χρόνο της airbnb κατοικίας και της βραχυχρόνιας μίσθωσης, με ολοένα και περισσότερους ιδιοκτήτες να διαμορφώνουν το ακίνητο που έχουν με τέτοιον τρόπο που να μπορούν να το ενοικιάσουν στους επισκέπτες τους. 

Έτσι ήδη στα Καλάβρυτα οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 92% για τα Χριστούγεννα, με τις ζητούμενες τιμές μίσθωσης για ολόκληρο διαμέρισμα ή/και αυτοτελή κατοικία να κυμαίνονται από 358€ έως 881€. 

Τα διαθέσιμα προς μίσθωση διαμερίσματα είναι κυρίως από 55τμ έως 75τμ. Διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα, ανάλογα πάντα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη-διαχειριστή ακινήτου. Για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις ξεκινά από 523€ και το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 82%.

Με στοιχεία από iefimerida. 


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News