Παρασκευή 17 Μάιος 2024, 10:11
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Καιρός: Ισχυρές βροχές πλήττουν Πάτρα και Θεσσαλονίκη – Κλήσεις στην Πυροσβεστική για πτώσεις δέντρων

Ισχυρές βροχές πλήττουν το βράδυ της Κυριακής (20.11.2022) τις περιοχές της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης, με την Πυροσβεστική να δέχεται κλήσεις για πτώσεις δέντρων στην Αχαΐκη πρωτεύουσα και τις προβλέψεις των μετεωρολόγων να επιβεβαιώνονται από απόψε.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, οι δρόμοι της Πάτρας έχουν μετατραπεί σε «ποτάμια» από τις βροχές ενώ η Πυροσβεστική έχει ήδη κληθεί για πτώσεις δέντρων στην οδό Γ΄Ορειβατικού αλλά και στην οδό Σμύρνης, στην Ερρίκου Ντυνάν στο Δασύλλιο και στην Παρνασσού.

Παράλληλα, το GRTimes.gr αναφέρει ότι η έντονη βροχόπτωση εντοπίζεται κυρίως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς επανήλθαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έκαναν την εμφάνισή τους από το μεσημέρι της Κυριακής.

Τα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα, πάντως, παρατηρήθηκαν στον Πύργο Ηλείας, καθώς ένας ανεμοστρόβιλος έπληξε τα ΚΤΕΛ, προκαλώντας αρκετές ζημιές, ξηλώνοντας μέρος της στέγης, τα κομμάτια της οποίας έπεσαν στον δρόμο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός αύριο αναμένεται βροχερός με τη σταδιακή ύφεση των φαινομένων να αναμένεται από το απόγευμα στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι αναμένονται στο Αιγαίο και μικρή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News