Τρίτη 14 Μάιος 2024, 22:17
Lifestyle

Jason Derulo: Το απίστευτα γενναιόδωρο φιλοδώρημα που άφησε σε εστιατόριο

Ο Jason Derulo έκανε ευτυχισμένο τον σερβιτόρο ενός εστιατορίου στη Νεμπράσκα.

Ο Jason Derulo άφησε ένα εξαιρετικά γενναιόδωρο φιλοδώρημα σε ένα εστιατόριο που αρκούσε για να καλύψει τα δίδακτρα για τις σπουδές ενός υπαλλήλου του καταστήματος.

Ένας σερβιτόρος σε ένα εστιατόριο στην Ομάχα της Νεμπράσκα των ΗΠΑ δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει ότι ο τραγουδιστής του άφησε ένα φιλοδώρημα 5.000 δολαρίων σε ένα λογαριασμό συνολικού ύψους 799,95 δολαρίων κατά τη διάρκεια μίας εξόδου στις 5 Μαρτίου στο Charleston’s Restaurant.

Ο Jordan Schaffer, ο σερβιτόρος που δημοσίευσε το βίντεο, σημείωσε επίσης ότι το γενναιόδωρο φιλοδώρημα ήταν αρκετό για να καλύψει το κόστος των διδάκτρων του για ένα ολόκληρο εξάμηνο στο κολέγιο.

Διαφήμιση

«Ουάου, η καρδιά μου χτυπάει πολύ γρήγορα», λέει ο σερβιτόρος στο βίντεο, ενώ κοιτάζει τον Jason Derulo και την παρέα του.

Ο τραγουδιστής του απάντησε: «Παιδιά, είστε πραγματικά φοβεροί».

Στη συνέχεια, όταν επιστρέφει στην κουζίνα, ο Jordan Schaffer μιλά στην κάμερα και απευθύνει ένα θερμό ευχαριστώ στον Jason Derulo για την απίθανη χειρονομία του.

«Γεια σου Jason, σε ευχαριστώ», λέει ο Jordan. «Μόλις πλήρωσες ένα εξάμηνο στο κολέγιο μου. Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά. Ελπίζω εσύ και η οικογένειά σου να περάσετε υπέροχα στην Ομάχα. Και ελπίζω να μας ξαναδείς. Σε ευχαριστώ πολύ», προσθέτει.

Jason Derulo

Ο Jason Derulo είδε το μήνυμα του Jordan Schaffer και αναδημοσίευσε το βίντεο του στους περισσότερους από 57 εκατομμύρια ακολούθους του στο TikTok και έγραψε στη λεζάντα: «Ευλογημένος που είμαι μία ευλογία».

Οι φίλοι του Jordan Schaffer κατέκλυσαν τα σχόλια στην ανάρτηση του Jason Derulo, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους στον τραγουδιστή.

Ωστόσο, ένας μελλοντικός υπάλληλος του εστιατορίου στο οποίο εργάζεται ο Jordan είχε μία αστεία αντίδραση: «Να πάρει, ξεκινάω την Τρίτη, μόλις το έχασα», αστειεύτηκε.

Ο Jason Derulo φημίζεται για τη γενναιοδωρία του στις δαπάνες του τόσο για τον τον εαυτό του όσο και τους άλλους.

Τον Οκτώβριο του 2020, κέρασε όλους τους πελάτες στο εστιατόριο Catch του Λος Άντζελες ένα ποτό όταν πληροφορήθηκε ότι το τραγούδι του «Savage Love» ανέβηκε στο Νο. 1 των charts του Billboard.

Σύμφωνα με το Page Six, ο Jason Derulo ξόδεψε εκείνη τη βραδιά το ιλιγγιώδες ποσό των 112.742,30 δολαρίων.

@jasonderulo

Blessed to be a blessing 🙏🏾@jordanschaffer2

♬ Nuvole Bianche – Yuval Salomon

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News