Τετάρτη 26 Ιούνιος 2024, 14:56
Κόσμος

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ


Μία υπάλληλος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της όταν ένας από τους πελάτες της καφετέριας στο Σιάτλ των ΗΠΑ που δουλεύει της πέταξε το νερό και τον καφέ, με αποτέλεσμα η ίδια να του σπάσει το παρμπρίζ με ένα σφυρί. 

Στο βίντεο από το περιστατικό με το σφυρί, που ανέβασε η νεαρή Έμα από κάμερα ασφαλείας της καφετέριας, φαίνεται η ίδια να βρίσκεται μέσα στο κατάστημα και να μιλά στον πελάτη στο drive through. Ο άντρας παραπονιέται μέσα από το αυτοκίνητό του για τον καφέ που μόλις έχει αγοράσει. 

Ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και δίνει τον καφέ και το νερό πίσω στην 23χρονη Έμα. 

Ωστόσο, οι τόνοι αρχίζουν να ανεβαίνουν, ενώ στη συνέχεια ο άνδρας βγαίνει από το αυτοκίνητο με έντονο ύφος και συνεχίζει να διαμαρτύρεται. 

Ξαφνικά παίρνει πίσω τον καφέ και το νερό και τον πετά στο παράθυρο που βρίσκεται η Έμα.

Τότε, η Έμα βγάζει ένα σφυρί και σπάει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του. 

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια η Έμα υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν».

«Πριν από αυτή την απειλή, είχε ουρλιάξει, με είχε φτύσει και είχε προσπαθήσει να ανοίξει το παράθυρο» περιέγραψε η 23χρονη στο FOX 13.

Όπως είπε ο άνδρας είχε διαμαρτυρηθεί και στο παρελθόν για τα χρήματα που είχε κληθεί να πληρώσει, με την κοπέλα να του απαντά πως «κανείς δεν σε υποχρεώνει να έρχεσαι εδώ».





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News