Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 14:44
Media

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Καλώς ή κακώς και στην πολιτική μπήκε το lifestyle


«Παλιά τα lifestyle θέματα τα δαιμονοποιούσανε και λέγανε… αυτά δεν είναι για εμάς» δηλώνει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Τόσο στην επόμενη χρονιά για την εκπομπή “Κοινωνία ώρα MEGA” όσο και στα lifestyle θέματα αναφέρθηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, το πρωινό της Παρασκευής (14.06.2024), όταν και έδωσε νέες  δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δουρμαλιά.

«Αυτή η σεζόν μου έχει αφήσει ένα λαχάνιασμα και λόγω των εκλογών. Ήταν μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν σε σχέση με προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του MEGA.

«Τα ρεπορτάζ πρέπει να τα ξέρουμε όλα. Γιατί, έτσι όπως έχει γίνει και η πρωινή ενημέρωση, οι επόμενες εκπομπές και οι εξελίξεις μπλέκονται.

Καλώς ή κακώς και στην πολιτική μπήκε το lifestyle. Πρέπει να ξέρεις γιατί έρχονται θέματα και πρέπει να τα χειριστείς ενώ παλιά τα δαιμονοποιούσανε και λέγανε “αυτά τα θέματα δεν είναι για εμάς”. Τώρα είναι “πίσω Γιάννη τα καράβια” όλοι».

«Τη νέα σεζόν θα έχουμε μια διαφορετική ώρα, άλλο κοινό. Το ξαναχτίζουμε όλο πάλι απ’ τη αρχή. Οπότε είναι πολύ λογικό να συμπεριλάβουμε και πολλά τέτοια θέματα. Επικαιρότητας επιτρέποντος.

  

Αλλά νομίζω ότι τίποτα δεν πρέπει να αποκλείουμε. Χρειάζονται και τα θέματα lifestyle σε ένα τρίωρο πρόγραμμα, χρειάζεται και η ανάσα» τόνισε επίσης ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News