Τετάρτη 26 Ιούνιος 2024, 19:23
Κόσμος

Ίαν ΜακΚέλεν: Στο νοσοκομείο έπειτα από πτώση στη σκηνή ο 85χρονος ηθοποιός


Ατύχημα για τον Ίαν ΜακΚέλεν. Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος είναι Σερ, έπεσε στη διάρκεια θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Εκπρόσωπος του θεάτρου Noel Coward του Λονδίνου δήλωσε ότι ο 85χρονος Σερ Ίαν ΜακΚέλεν είχε μία πτώση στη σκηνή του έργου «Player Kings» με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να ήταν «σε καλή διάθεση» παρά το ατύχημά του, είπε ο εκπρόσωπος του θεάτρου.

Ο Ίαν ΜακΚέλεν αναμένεται να έχει «ταχεία και πλήρη ανάρρωση» μετά από πτώση κατά τη διάρκεια της παράστασης «Player Kings» το βράδυ της Δευτέρας (17.06.2024), δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ο ΜακΚέλεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την πτώση, ενώ το κοινό ενημερώθηκε ότι η βραδινή παράσταση ακυρώθηκε.

Ο ΜακΚέλεν, 85 ετών, που υποδύεται τον Τζον Φάλσταφ, βρισκόταν σε μία σκηνή μάχης με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τον Χένρι Πέρσι όταν έπεσε από το μπροστινό μέρος της σκηνής.

Καθώς τα φώτα του θεάτρου άναβαν, ο ηθοποιός ακούστηκε να φωνάζει από τον πόνο και το προσωπικό έσπευσε να βοηθήσει, ανέφερε το BBC.

«Το κοινό συγκλονίστηκε από την πτώση του Sir Ian McKellen από τη σκηνή απόψε στο θέατρο Noel Coward. Το προσωπικό εργάζεται σκληρά για να τον βοηθήσει. Σκέψεις μαζί του, καστ και συνεργείο», έγραψε στο Χ (πρώην Twitter) ο Paul Nero, συγγραφέας και ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News