Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 23:42
Ξένη Μουσική

Η Rosé των BLACKPINK πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Puma

Η Rosé συστήνει τα κλασικά sneakers της Puma σε μία νέα γενιά.

Η Rosé των BLACKPINK πρωταγωνιστεί στην πρώτη επίσημη καμπάνια της για την Puma.

Μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ανακοινώθηκε ότι η Rosé είναι η νέα πρέσβειρα της εταιρείας αθλητικών ειδών, η αστέρας της K-pop παρουσιάζει τη νέα σειρά sneakers Palermo της Puma στους κλασικούς χρωματισμούς «κοβάλτιο» και «μαύρο».

Το συγκεκριμένο μοντέλο, που επανακυκλοφόρησε το 2023, δημιουργήθηκε αρχικά τη δεκαετία του ’80 ως μέρος μιας σειράς sneakers που αποτίει φόρο τιμής σε διάσημες ευρωπαϊκές μητροπόλεις και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους οπαδούς του ποδοσφαίρου.

 

«Συνδυάζοντας μουσική και στυλ, η Rosé θα φέρει με τον ρόλο της ως πρέσβειρα το όραμα, τη φωνή και τις μοναδικές της ιδέες στις παγκόσμιες καμπάνιες και την αφήγηση της Puma», ανέφερε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η συνεργασία, που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, επικεντρώνεται στον κατάλογο των sneakers της εταιρείας, με την τραγουδίστρια των BLACKPINK να συστήνει τα κλασικά μοντέλα της Puma σε μία νέα γενιά.

Για την καμπάνια, η Rosé φωτογραφήθηκε να φτάνει στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης στη Γερμανία φορώντας τα sneakers Palermo.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπαίνω στην οικογένεια της Puma», δήλωσε τον Ιούνιο η Rosé, η οποία ακολουθεί ως πρέσβειρα της Puma τα βήματα καλλιτεχνών όπως η Rihanna, ο A$AP Rocky, η Dua Lipa και ο Skepta.

 

«Ανυπομονώ να δω τους θαυμαστές μου να συμμετάσχουν στο επόμενο κεφάλαιό μου με την Puma», πρόσθεσε.

Από τότε που έκαναν το ντεμπούτο τους το 2016, οι BLACKPINK (Rosé, Lisa, Jennie, Jisoo) έχουν σπάσει ρεκόρ, έχουν κυριαρχήσει στα charts, έχουν γεμίσει στάδια σε όλο κόσμο και έγιναν όχι μόνο το πρώτο K-Pop γυναικείο συγκρότημα που εμφανίστηκε στο Coachella, αλλά και το πρώτο ασιατικό συγκρότημα που έγινε headliner του φεστιβάλ.

Η Rosé, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Roseanne Park, γεννήθηκε στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας και μεγάλωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Στην ηλικία των επτά ετών, μετακόμισε με την οικογένεια της στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας, τη Βικτώρια.

Και στα 15 της χρόνια, την κάλεσε ο κόσμος της K-Pop, όταν μετά από πρόταση του πατέρα της, έκανε οντισιόν για τη νοτιοκορεατική μουσική εταιρεία YG Entertainment.

 

Η Rosé μετακόμισε στη Νότια Κορέα και τον Αύγουστο του 2016, έκανε το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια με το νεοσύστατο συγκρότημα των BLACKPINK. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Αργότερα μέσα στη χρονιά η Puma αναμένεται να κυκλοφορήσει περισσότερες καμπάνιες με τη Rosé για τις κλασικές σειρές της στην κατηγορία Sportstyle.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News