Κυριακή 19 Μάιος 2024, 12:48
Μουσική

Η Rihanna βοήθησε το προσωπικό εστιατορίου να καθαρίσει αφού κράτησε το κατάστημα ανοιχτό μέχρι αργά

Η Rihanna ανταπέδωσε τη χάρη στο προσωπικό του εστιατορίου.

Η Rihanna ζήτησε από ένα εστιατόριο να παραμείνει ανοιχτό μετά το κλείσιμο, ώστε να μπορέσει να απολαύσει μαζί με τις φίλες της ένα βραδινό δείπνο.

Για να ανταποδώσει τη χάρη, βοήθησε το προσωπικό να καθαρίσει στο τέλος της βραδιάς.

Όπως αναφέρει το Page Six, η Rihanna και έξι φίλες της έφαγαν χαβιάρι και σασίμι στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Caviar Russe της Νέας Υόρκης μέχρι τις 2:00 π.μ. την 1η Σεπτεμβρίου.

Για να ευχαριστήσει το εστιατόριο που έμεινε ανοιχτό, η Rihanna βοήθησε το προσωπικό να καθαρίσει και να σπρώξει τα σκαμπό του μπαρ πίσω στη θέση τους, αφού έμεινε τόσο αργά».

Η Rihanna ήταν ντυμένη άνετα για την έξοδό της στη Νέα Υόρκη. Φορούσε ένα φαρδύ τζιν, μια υπερμεγέθη αθλητική φανέλα της No Limit Records, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με κορδόνια και κοσμήματα της Tiffany & Co.

Η 34χρονη τραγουδίστρια κυκλοφορεί αρκετά συχνά στους δρόμους της Νέας Υόρκης τον τελευταίο καιρό, συχνά με τον σύντροφό της A$AP Rocky, ο οποίος κατάγεται από το Χάρλεμ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι δύο καλλιτέχνες εθεάθησαν στο νέο hotspot του «βασιλιά» της νυχτερινής ζωής της Νέας Υόρκης, Richie Akiva, στο members club «The Ned» και έδειχναν «χαλαροί και σίγουρα ευτυχισμένοι».

Rihanna
Η Rihanna στη νυχτερινή έξοδό της στη Νέα Υόρκη (North Woods / BACKGRID)

Η Rihanna και ο A$AP Rocky απέκτησαν τον προηγούμενο Μάιο τον πρώτο παιδί τους, ένα αγοράκι, του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί.

Από τότε που απέκτησαν τον γιο τους, έχουν κρατήσει σχετικά χαμηλούς τόνους.

Μία πηγή είπε στο Us Weekly: «Σπάνια φεύγουν από το πλευρό του μωρού τους. Δεν μιλούν πολύ για το νεογέννητό τους λόγω της ανησυχίας τους για την ασφάλειά του και πραγματικά θέλουν να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προς το παρόν».

«Και οι δύο αισθάνονται πραγματικά ευλογημένοι και δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι», πρόσθεσε.

Τον Ιούλιο, η Rihanna ανακηρύχθηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος γυναίκα της Αμερικής.

Ενώ έχει δημιουργήσει μία επιχειρηματική αυτοκρατορία με την εταιρεία καλλυντικών Fenty Beauty και το brand εσωρούχων Savage X Fenty, η Rihanna δεν ξεχνά την ταπεινή καταγωγή της από το Μπαρμπάντος και παραχωρεί σημαντικά ποσά σε φιλανθρωπίες.

Νωρίτερα φέτος, δώρισε 15 εκατομμύρια δολάρια σε 18 οργανώσεις που μάχονται για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Καραϊβική.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News