Δευτέρα 20 Μάιος 2024, 0:39
Μουσική

Η Rihanna είναι «πολύ ενθουσιασμένη» που θα γίνει μαμά

Η Rihanna «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη».

Η Rihanna είναι «πολύ ενθουσιασμένη» για την εγκυμοσύνη της.

Η 33χρονη τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της A$AP Rocky και ανυπομονεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση της μητρότητας.

«Η απόκτηση ενός παιδιού είναι κάτι που δεν είχε ποτέ στο μυαλό της, αλλά η σχέση της με τον Rocky στάθηκε αφορμή για να το σκεφτεί. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη και είναι τόσο ενθουσιασμένη που θα γίνει μαμά», είπε μία πηγή στο «People»

«Της αρέσουν όλες οι αλλαγές στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και πάντα εξυμνούσε τις έγκυες γυναίκες στις επιδείξεις μόδας για τη Fenty», συνέχισε.

Η Rihanna και ο A$AP Rocky, οι οποίοι είναι στενοί φίλοι εδώ και χρόνια είναι το «πιο χαριτωμένο και πιο χαζοχαρούμενο ζευγάρι» και είναι ενθουσιασμένοι που θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

«Ό, τι κάνει η Rihanna, το κάνει με τον δικό της τρόπο και το δικό της χρονοδιάγραμμα και η απόκτηση ενός παιδιού δεν αποτελεί εξαίρεση. Συμπεριφέρονται όπως κάθε άλλο ζευγάρι μελλοντικών γονέων. Ναι, τυχαίνει να είναι διάσημοι, αλλά είναι απλά το πιο χαριτωμένο, χαζοχαρούμενο νέο ζευγάρι που περιμένει παιδί», εξήγησε η πηγή.

Ο Α$AP Rocky «τη φροντίζει από την αρχή και δεν έχει ξανανιώσει ποτέ έτσι σε καμία από τις προηγούμενες σχέσεις της», συνέχισε.

«Πολλοί άντρες έχουν προσπαθήσει να την συνεπάρουν, αλλά ο Rocky πραγματικά κατάφερε να το κάνει. Είναι υπερβολικά ρομαντικός και της στέλνει συνέχεια λουλούδια. Δεν έχει ξανανιώσει ποτέ έτσι και αυτή η σχέση την έχει αλλάξει», τόνισε η πηγή

Μια άλλη πηγή αποκάλυψε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο έχει σχέση από το 2020, είναι «απίστευτα ευτυχισμένο». «Όλοι είναι χαρούμενοι που όλα πάνε καλά. Θα γίνουν υπέροχοι γονείς», είπε.

Η Rihanna αποκάλυψε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της κατά τη διάρκεια μίας βόλτας με τον A$AP Rocky στη χιονισμένη Νέα Υόρκη.

A$AP Rocky - Rihanna - έγκυος
DIGGZY/Shutterstock

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News