Κυριακή 19 Μάιος 2024, 0:09
Μουσική

Η Michelle Williams δεν ξέρει γιατί οι Destiny’s Child διαλύθηκαν

«Δεν ήθελα να είναι έτσι».

Η Michelle Williams δεν γνωρίζει γιατί το «Destiny Fulfilled» που κυκλοφόρησε το 2004 ήταν το τελευταίο άλμπουμ των Destiny’s Child και δηλώνει ότι αν είχε την ευχέρεια, το συγκρότημα θα ήταν ακόμα μαζί.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο «The Terrell Show», η Michelle Williams ότι το σχέδιο ήταν πάντα τα μέλη των Destiny’s Child – που αποτελούνταν επίσης από την Beyoncé και την Kelly Rowland – να κυκλοφορούν σόλο δουλειές και στη συνέχεια ένα άλμπουμ ως συγκρότημα και ούτω καθεξής.

Όταν ο παρουσιαστής Terrell Rice πίεσε τη Michelle Williams να απαντήσει αν γνώριζε ότι το «Destiny Fulfilled» θα ήταν το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος, η 43χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς πραγματικά αισθάνεται από τότε που οι Destiny’s Child διαλύθηκαν το 2006.


«Δεν ήθελα να είναι έτσι. Δεν ξέρω αν θέλαμε να είναι το τελευταίο άλμπουμ», είπε.

«Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Αλλά αν ήταν στο χέρι μου, θα συνεχίζαμε να κάνουμε εναλλαγές. Θα συνεχίζαμε να είμαστε συγκρότημα, σόλο, σόλο, συγκρότημα», συνέχισε.

«Δεν ξέρω γιατί ήταν το τελευταίο άλμπουμ. Σας υπόσχομαι ότι δεν ξέρω. Σας υπόσχομαι ότι δεν ξέρω. Είμαι αρκετά σίγουρη ότι, εάν και εφόσον θέλουμε να κάνουμε ένα άλμπουμ, ξέρω ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για να το κάνουμε», ανέφερε.

Kelly Rowland - Beyoncé

Η Beyoncé κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της, το εμβληματικό «Dangerously In Love» το 2003, ενώ ήταν ακόμη μέλος των Destiny’s Child.

Ένα χρόνο νωρίτερα, το 2002, τα δικά τους άλμπουμ κυκλοφόρησαν τόσο η Michelle Williams (το «Heart To Yours») όσο και η Kelly Rowland (το «Simply Deep»).

Τον Μάιο, ο πατέρας της Beyoncé και μάνατζερ των Destiny’s Child, Mathew Knowles, δήλωσε στο ET ότι η απόφαση για μία επανένωση έγκειται αποκλειστικά στο συγκρότημα.

Η Kelly Rowland είχε σχολίασε επίσης το ενδεχόμενο επανένωσης των Destiny’s Child μιλώντας πέρυσι στο ET.

«Τους αγαπάμε όλους τόσο πολύ που δεν θα παίζαμε με αυτό, αλλά πιστεύω ότι… θα σας άξιζε μία έκπληξη», είπε τότε.

«Αισθάνομαι ότι όλα είναι τόσο προγραμματισμένα, ώστε να το δούμε πριν συμβεί και να δούμε την εξέλιξη αμέσως μετά. Είναι απλά πολύ, όπως, μας αξίζει να ενεργούμε αυθόρμητα, επιθυμούμε να μας εκπλήσσουν και θα ήθελα να ελπίζω ότι οι Destiny’s Child θα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη», ανέφερε.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News