Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 21:11
Μουσική

Η Kim Kardashian κουράστηκε να «καθαρίζει» μετά τα ξεσπάσματα του Kanye West

«Αν πιάσει πάτο, αυτό πρέπει να το καταλάβει μόνος του».

Η Kim Kardashian δεν έχει πλέον τη δύναμη να λειτουργεί ως «συνεργείο καθαρισμού» του πρώην συζύγου της Kanye West μετά τα δημόσια ξεσπάσματά του.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του ριάλιτι «The Kardashians», η Kim Kardashian λύγισε όταν παραδέχτηκε ότι «έχει κολλήσει για το υπόλοιπο της ζωής της» με την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά του ράπερ, λόγω των παιδιών τους.

Η Kim Kardashian περιέγραψε ότι περνούσε «ώρες ολόκληρες» για να επανορθώσει μετά τα περιβόητα δημόσια ξεσπάσματα του Kanye West.


«Μερικές φορές αισθάνομαι ότι αν έπιανε πάτο, αυτή είναι η δική του πορεία και πρέπει να το καταλάβει μόνος του», ανέφερε.

«Συνήθιζα να τρέχω και να τηλεφωνώ σε όλους πίσω από την πλάτη του και να λέω: “Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς, απλά δώσε του άλλη μία ευκαιρία”. Συνήθιζα να ξοδεύω ώρες και ώρες και ώρες από την ημέρα μου για να είμαι το συνεργείο καθαρισμού», αποκάλυψε.

«Απλά δεν έχω την ενέργεια γι’ αυτό πια», παραδέχθηκε η πρώην σύζυγος του Kanye West.

Kanye West - Kim Kardashian

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Kim Kardashian τόνισε ότι θέτει ως προτεραιότητα την προστασία των τεσσάρων παιδιών τους, της North, του Saint, της Chicago και του Psalm, από τις διαμάχες που αφορούν τον πατέρα τους.

«Απλά εξακολουθώ να νιώθω την ανάγκη να μη μιλάω γι’ αυτό και να το προστατεύω για τα παιδιά μου», εξήγησε.

«Πάντα θα νιώθω έτσι. Αλλά Θεέ μου, αν ο κόσμος ήξερε. Απλά δεν θα το έκανα ποτέ αυτό στα παιδιά μου. Αλλά είναι πραγματικά τρελό», συνέχισε.

Η Kim Kardashian πρόσθεσε αργότερα για τον Kanye West: «Είναι το πιο δύσκολο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον που αγαπάς πραγματικά και έχεις δημιουργήσει οικογένεια μαζί του να είναι τόσο διαφορετικός από αυτόν που ήξερες».

Ο Kanye West έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης με την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά.

Μετά τις επιθέσεις εναντίον της Kim Kardashian και των αγαπημένων της προσώπων μέσα από το διαδίκτυο, οι αντιδράσεις κλιμακώθηκαν τη σωρεία αντισημιτικών σχολίων που έκανε ο Kanye West στα τέλη του 2022 και οδήγησαν στην ολική κατάρρευση της επιχειρηματικής αυτοκρατορίας του.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West παντρεύτηκαν το 2014 και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2022.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News