Κυριακή 19 Μάιος 2024, 11:05
Τεχνολογία

Η Google προσθέτει λειτουργία «audio emoji» με πλήκτρο πορδής


Μία επερχόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής τηλεφώνου της Google έρχεται να προσθέσει έξι νέα ηχητικά εφέ. Το «audio emoji» έκαναν ήδη την εμφάνισή τους σε κατόχους κινητών τηλεφώνων Google Pixel και αναπαράγουν ένα σύντομο ηχητικό κλιπ, το οποίο θα μπορούν να ακούν οι συμμετέχοντες στην κλήση.

Υπάρχουν λοιπόν emojis με τα αντίστοιχα ηχητικά εφέ για χειροκρότημα, γέλιο, πάρτι, κλάμα, ντραμς και πορδή!

«Μιλούσα στο τηλέφωνο και είδα ένα νέο κουμπί να εμφανίζεται… Έπρεπε να καλέσω τον αδελφό μου για να το δοκιμάσω!», δήλωσε ένας χρήστης του X.

Τα ηχητικά emoji λειτουργούν όταν ο χρήστης πατήσει κάποιο από αυτά κατά τη διάρκεια της κλήσης. Τότε, θα ακουστεί ο αντίστοιχος ήχος και η οθόνη θα προβάλλει την αντίστοιχη κινούμενη εικόνα.

Έρχεται τις επόμενες εβδομάδες

Η ενημερωμένη έκδοση η οποία βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση και δεν έχει κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

«Το ζήτησε κανείς αυτό; Όχι. Θα το χρησιμοποιήσω; Ναι», δήλωσε ένας χρήστης του Reddit.

Για να μην κάνουν κατάχρηση των ηχητικών εφέ οι χρήστες ο τεχνολογικός κολοσσός σκοπεύει να βάλει ένα όριο εμποδίζοντας την άσκοπη χρήση.

Το «audio emoji» κυκλοφορεί μέσω της τελευταίας ενημέρωσης του Google Phone στο κανάλι beta, έκδοση 128. Πιθανότατα θα κυκλοφορήσει για όλους τους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News