Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 6:43
Πολιτική

Η επιστολή Τσίπρα στην ΑΔΑΕ με τα έξι ονόματα

Την επιστολή με την οποία ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο να επιβεβαιώσει αν έξι πρόσωπα παρακολουθούνται έδωσε στην δημοσιότητα η Κουμουνδούρου. 

Πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «αξιοθρήνητη προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη ακόμα και σήμερα να πείσει πως τα ονόματα των 6 παρακολουθούμενων (Χατζηδάκη, Φλώρου, Λαλούση, Διακόπουλου, Λάγιου και Αλεξόπουλου) δεν τα γνώριζε και δεν ήταν στην απαντητική επιστολή του κ. Ράμμου».

Οι ίδιες πηγές συνεχίζουν: «Επισυνάπτουμε το επίσημο αίτημα που είχε υποβάλλει ο κ. Τσίπρας στον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ. Σε αυτό απάντησε ο κ. Ράμμος, επιβεβαιώνοντας πως και τα 6 πρόσωπα, για τα οποία έκανε αίτηση ο κ. Τσίπρας, δηλαδή «Υπουργός και πέντε ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων» βρίσκονταν σε επίσημη παρακολούθηση από την ΕΥΠ του κ. Μητσοτάκη με την υπογραφή της κας Βλάχου «για λόγους εθνικής ασφαλείας, στην πρώτη περίπτωση από τον Νοέμβριο του 2020 ως τον Ιούνιο του 2021 και στη δεύτερη κατηγορία περιπτώσεων συνολικά από τον Ιούλιο του 2020 ως τον Μάιο του 2022».

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News