Κυριακή 19 Μάιος 2024, 0:33
Μουσική

Η Demi Lovato θέλει να αποκτήσει οικογένεια: «Είναι η ουσία της ζωής»

«Είναι πολύ σημαντικά για εμένα να κάνω οικογένεια».

Η Demi Lovato μοιράστηκε την επιθυμία της να αποκτήσει οικογένεια.

Μετά τα 30α γενέθλιά της και την κυκλοφορία του όγδοου άλμπουμ της, «HOLY FVCK», η Demi Lovato μίλησε για τη ζωή και τη δημιουργία μουσικής σε μία νέα αποκλειστική συνέντευξη στο ET.

«Νιώθω τόσο ωραία να είμαι απόλυτα αληθινή σε αυτό που με κάνει ευτυχισμένη, να εμφανίζομαι και να τραγουδάω, και είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό», είπε, ενώ έκανε πρόβες για την επερχόμενη περιοδεία της στο Burbank της Καλιφόρνια.

«Επιστρέφω στις ρίζες μου και δεν εμφανίζομαι πλέον με μικρά κορμάκια και γόβες στιλέτο, προσπαθώντας να γίνω αυτή που νόμιζα ότι ο κόσμος ήθελε να δει», συνέχισε.

«Τώρα μπορώ απλώς να είμαι ο εαυτός μου – ο γνήσιος, αληθινός εαυτός μου – και να τραγουδάω τα τραγούδια που θέλω να ερμηνεύσω», τόνισε.

Demi Lovato - Dancing With Devil - premiere

Η Demi Lovato συνυπογράφει όλα τα τραγούδια του «HOLY FVCK» και ελπίζει ότι το άλμπουμ θα δείξει στους θαυμαστές της «ότι έχει επιστρέψει στον εαυτό της», ενώ θα τους επιτρέψει να «περάσουν υπέροχα ακούγοντάς το».

«Πέρασα πολλά και συνειδητοποίησα πολλά για τον εαυτό μου και τι ήθελα να πω για τη μουσική μου», είπε.

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρω τη δική μου φωνή και τώρα καταλαβαίνω ότι έχω τον έλεγχο της ζωής μου. Παίρνω τις δικές μου αποφάσεις και είμαι το αφεντικό του εαυτού μου», πρόσθεσε.

Η Demi Lovato πιστεύει ότι βρήκε τη φωνή της εν μέρει από την ηλικία, καθώς στις 20 Αυγούστου έγινε 30 ετών. Η είσοδος σε μία νέα δεκαετία στη ζωή της την έχει κάνει να αναλογίζεται το παρελθόν, ενώ παράλληλα σχεδιάζει το μέλλον της.

«Πράγματα όπως το να κάνω οικογένεια είναι πολύ σημαντικά για εμένα», ανέφερε όταν ρωτήθηκε για τα όνειρά της τώρα που έγινε 30 ετών. «Είναι η ουσία της ζωής», σημείωσε.

«Έχω πραγματικά καταλάβει ποια είμαι. Το λέω συχνά αυτό, κάθε φορά που μεγαλώνω, αλλά είναι σαν να μην έχω νιώσει ποτέ τόσο σίγουρη για τον εαυτό μου και προσγειωμένη», είπε.

Τον Μάιο του 2021, η Demi Lovato έκανε coming out ως non-binary και άρχισε να χρησιμοποιεί για τον εαυτό της ουδέτερες αντωνυμίες, αλλά πρόσφατα, αποφάσισε να αρχίσει να χρησιμοποιεί ξανά τις θηλυκές αντωνυμίες, επειδή, όπως είπε, έχει αρχίσει να αισθάνεται «περισσότερο γυναίκα».

Αυτήν την περίοδο η Demi Lovato έχει σχέση με τον μουσικό Jute$.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News