Σάββατο 18 Μάιος 2024, 22:51
Μουσική

Η Demi Lovato μετανιώνει για τα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

«Εύχομαι να είχα περιμένει περισσότερο».

Η Demi Lovato μετανιώνει που γύρισε τρία ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριν γίνει 30 ετών.

Μιλώντας στο Alternative Press, η τραγουδίστρια δήλωσε μετανιωμένη που δημιούργησε τα ντοκιμαντέρ «Demi Lovato: Stay Strong» το 2012, «Demi Lovato: Simply Complicated» το 2017 και «Demi Lovato: Dancing With The Devil» το 2021, πριν την ηλικία των 30 ετών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Demi Lovato δήλωσε ότι δεν προτίθεται να γυρίσει άλλο ντοκιμαντέρ στο μέλλον.

«Ειλικρινά, έχω πραγματικά βαρεθεί να βλέπω τον εαυτό μου και νομίζω ότι και άλλοι άνθρωποι πιθανώς να έχουν βαρεθεί. Και αν δεν το έχουν κάνει, τότε μπορούν να βλέπουν τα μουσικά μου βίντεο», είπε.

Η Demi Lovato πρόσθεσε ότι χρησιμοποίησε τα ντοκιμαντέρ για να δώσει εξηγήσεις για ορισμένες περιόδους της ζωής της και να μιλήσει για τις προσπάθειάς της να απεξαρτηθεί από τις ουσίες, αλλά ευχήθηκε να είχε περιμένει μέχρι να καταφέρει να ελέγξει τους δαίμονές της.

Demi Lovato - iHeartRadio Music Awards 2021

Στο τελευταίο ντοκιμαντέρ της, «Dancing With The Devil», η Demi Lovato μίλησε λεπτομερώς για την παρ’ ολίγον θανατηφόρα υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2018 και τα προβλήματα που άφησε στην υγεία της.

Μετά το περιστατικό, η 30χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε εξακολουθούσε να καπνίζει μαριχουάνα και να πίνει αλκοόλ με μέτρο.

Ένα χρόνο αργότερα, εγκατέλειψε εντελώς τις ουσίες και μπήκε ξανά σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

«Εύχομαι να περίμενα μέχρι να είχα καταλάβει περισσότερο τα λάθη μου, γιατί τώρα έχουν εδραιωθεί. Η νηφαλιότητα είναι αυτό που με εξυπηρετεί και τίποτα άλλο», τόνισε.

Η Demi Lovato παραδέχτηκε στο Alternative Press ότι όταν εμφανιζόταν σε ντοκιμαντέρ ενώ δεν ήταν νηφάλια παρουσίαζε μια ανακριβή εικόνα του εαυτού της και σημείωσε ότι αν θελήσει να μιλήσει για τη ζωή της στο μέλλον, θα το κάνει μέσω μίας συνέντευξης ή ενός βιβλίου.

«Η ιστορία μου δεν έχει τελειώσει, οπότε θέλω να είμαι σε θέση να πω μέχρι να γράψω ένα βιβλίο: “Εντάξει, εδώ είμαι εγώ που μεγάλωσα”», είπε.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News