Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:32
Ξένη Μουσική

Η Chappell Roan θα προτιμούσε να «μπει φυλακή» παρά να εμφανιστεί στο Χόλιγουντ

Η Chappell Roan εξηγεί γιατί απορρίπτει τις προτάσεις να παίξει σε ταινίες.

Η επιτυχία της Chappell Roan ως pop star έφτασε σε νέα ύψη με το πρώτο άλμπουμ της, «The Rise and Fall of a Midwest Princess», να ανεβαίνει στο No. 2 του αμερικανικού Billboard 200 και στο No. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η επιτυχία της καριέρας της στη μουσική φαίνεται να έχει τραβήξει την προσοχή στο Χόλιγουντ, καθώς η ίδια αποκάλυψε στον Bowen Yang του «Saturday Night Live» στο περιοδικό Interview ότι τους τελευταίους μήνες της έχουν γίνει προτάσεις για να παίξει σε ταινίες.

Η Chappell Roan τις έχει απορρίψει όλες για έναν λόγο: «Το λέω αυτό με ειρήνη, αγάπη και ευλογίες. Οι ηθοποιοί είναι τρελοί.»

«Παθαίνω σοκ με τους ανθρώπους του κινηματογράφου. Μου έχουν προτείνει τις τελευταίες εβδομάδες: “Θέλεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο τάδε;” και λέω “όχι”… Κυριολεκτικά, όχι», συνέχισε.

«Αρχικά ξεκίνησα τη μουσική γιατί ήθελα να μπω στον χώρο της υποκριτικής, και μετά μετακόμισα στο Λος Άντζελες και είπα “άσ’ το καλύτερα”», εξήγησε.

Η 26χρονη τραγουδίστρια τόνισε ότι, σε αντίθεση με την υποκριτική, αισθάνεται ότι στον χώρο της μουσικής έχει τον έλεγχο στα χέρια της και αυτό της δίνει μεγαλύτερη ελευθερία να κινείται όπως θέλει.

«Η βιομηχανία είναι πραγματικά τρομακτική και είναι πέρα από τον έλεγχό μου», σημείωσε.

«Μπορώ να κυκλοφορήσω μουσική όποτε θέλω. Δεν χρειάζεται να περιμένω έναν σκηνοθέτη να πει: “Θα ήταν ωραίο αν έκανες ένα κάστινγκ, και μετά θα αποφασίσουμε το πρόγραμμά σου για τους επόμενους τρεις μήνες”», συνέχισε.

Η Chappell Roan απορρίπτει τις προτάσεις ρόλων για τη μεγάλη οθόνη προς το παρόν, αλλά δεν αποκλείει οριστικά το Χόλιγουντ.

Για αρχή, υπογράμμισε ότι ο ρόλος που θα δεχόταν «θα έπρεπε να είναι πολύ συγκεκριμένος και πολύ αστείος», συμπληρώνοντας: «Ίσως θα έκανα μία cameo εμφάνιση.»

«Έχω εκπαιδευτεί στην υποκριτική, αλλά είναι το πιο αγχωτικό πράγμα στον κόσμο για εμένα», παραδέχθηκε.

«Θα προτιμούσα να με συλλάβουν, γιατί ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στη φυλακή… Ναι. Θα έπρεπε πραγματικά να είναι το κατάλληλο πράγμα και την κατάλληλη στιγμή», πρόσθεσε.

Η Chappell Roan έλαβε πρόσφατα μία υποψηφιότητα για το βραβείο του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη στα MTV Video Music Awards 2024 και έχει επιβεβαιωθεί ότι θα εμφανιστεί στην τελετή απονομής των βραβείων στις 11 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, θεωρείται ευρέως ως ένα από τα φαβορί για το βραβείο Grammy του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη.

Το πρώτο άλμπουμ της, «The Rise and Fall of a Midwest Princess», κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2023 και έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τους τελευταίους μήνες χάρη σε singles όπως το «Good Luck, Babe!» και το «Hot To Go!» και τις πολυδοξασμένες εμφανίσεις της σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλ όπως τα Coachella, Governor’s Ball και Lollapalooza.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News