Παρασκευή 3 Μάιος 2024, 12:38
Μουσική

Η Cardi B θέλει να αντιμετωπίσει τους φόβους της

Η Cardi B είναι αγχωμένη για την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή μετά από τρία χρόνια.

Η Cardi B είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τους φόβους της.

Η αστέρας της rap δεν έχει κάνει ζωντανή εμφάνιση από το 2019 και παρόλο που είναι «αγχωμένη» για την επιστροφή της στη σκηνή μετά από τόσο καιρό απουσίας, δεν θα αποφύγει την πρόκληση.

Ενώ απαντούσε στις ερωτήσεις των θαυμαστών της μέσω του Twitter, η Cardi B ρωτήθηκε: «Πώς χτίζεις την αυτοπεποίθησή σου αν δεν αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση;».

Στην απάντησή της, η Cardi B, η οποία πρόκειται να εμφανιστεί στο «Wireless Festival στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 8 Ιουλίου, τόνισε ότι αποκτά αυτοπεποίθηση αντιμετωπίζοντας τους φόβους της.

«Με το να το αντιμετωπίζω. Δεν έχω κάνει εμφανίσεις από το 2019 και θα εμφανιστώ ξανά την επόμενη εβδομάδα. Είμαι αγχωμένη, αλλά μόλις το αντιμετωπίσω θα είμαι εντάξει και η ψυχή μου θα πάρει τα ηνία», έγραψε.

Cardi B - American Music Awards 2021

Η Cardi B είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ήταν στην πραγματικότητα περισσότερο ευτυχισμένη πριν αρχίσει να βγάζει χρήματα ως ράπερ.

Η 29χρονη ράπερ, η οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Offset δύο παιδιά, την τριών ετών Kultureκαι τον εννέα μηνών Wave, είχε πει: «Ένα θετικό πράγμα είναι ότι, η οικογένειά μου, ό,τι θέλει, το παίρνει. Ό,τι θέλω να αγοράσω, μπορώ να το αποκτήσω. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ τόσο πολύ για το μέλλον μου.

«Ένα αρνητικό πράγμα είναι ότι, παρόλο που είμαι ευτυχισμένη, νιώθω ότι ήμουν λίγο πιο ευτυχισμένη πριν από δύο ή τρία χρόνια, όταν είχα λιγότερα χρήματα. Υπήρχαν λιγότεροι άνθρωποι που είχαν άποψη για τη ζωή μου. Ένιωθα ότι η ζωή μου ήταν δική μου. Τώρα νιώθω ότι δεν μου ανήκει καν η ζωή μου. Αισθάνομαι ότι ανήκω στον κόσμο», είχε παραδεχτεί.

Παρόλα αυτά, η Cardi B δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας.

«Θέλω πραγματικά να πετύχω περισσότερα ρεκόρ, περισσότερες επιτυχίες στο Billboard», είχε σημειώσει.

«Μπορεί να θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική ή να σχεδιάσω ρούχα, αλλά ο πραγματικός μου στόχος είναι να αποκτήσω όμορφα παιδιά, μία όμορφη έπαυλη και να κάνω δουλειές που θα μου αποφέρουν χρήματα μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω. Μετά να μπορώ να τα μεταβιβάσω στα παιδιά μου», είχε εξηγήσει η Cardi B.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News