Κυριακή 19 Μάιος 2024, 0:45
Μουσική

Η Britney Spears πιστεύει ότι η κηδεμονία της ήταν προμελετημένη: «Με σκότωσαν κυριολεκτικά»

Η Britney Spears πιστεύει ότι η κηδεμονία της ήταν προμελετημένη.

Για πρώτη φορά από τότε που κέρδισε την ελευθερία της, η Britney Spears μιλάει εκτενώς για τα 14 σχεδόν χρόνια της κηδεμονίας της που την άφησαν «εντελώς τραυματισμένη», και αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο που ανέβασε στο YouTube.

Στο βίντεο διάρκειας 22 λεπτών, το οποίο αναρτήθηκε ως «μη καταχωρημένο» το βράδυ της Κυριακής, η Britney Spears κατηγορεί την οικογένειά της ότι την εκμεταλλευόταν και ότι την εγκατέλειπε, μέχρι που τελικά βρήκε τη δύναμη να αντισταθεί.

«Με σκότωσαν κυριολεκτικά. Με πέταξαν μακριά. Έτσι ένιωσα. Η οικογένειά μου με πέταξε μακριά», λέει στο συγκλονιστικό ηχητικό μήνυμα.

«Δεν κερδίζω τίποτα που τα μοιράζομαι όλα αυτά», σημειώνει.

«Έχω προτάσεις για συνεντεύξεις με την Oprah και τόσους πολλούς ανθρώπους – πάρα πολλά χρήματα. Αλλά είναι τρελό. Δεν θέλω τίποτα από αυτά. Για εμένα, αυτό φορά κάτι παραπάνω από μια κανονική συνέντευξη», αποκαλύπτει.

Britney Spears

Αν και παραδέχεται ότι πάντα «φοβόταν την κριτική», η Britnet Spears ανέφερε ότι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση τώρα και δήλωσε ότι ελπίζει αν μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες από την ιστορία της θα βοηθήσει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά και τους άλλους.

«Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό αν δεν μιλήσω γι’ αυτό;» αναρωτιέται.

«Έχω ένα καταπληκτικό τραγούδι αυτή τη στιγμή με έναν από τους πιο εξαιρετικούς άντρες της εποχής μας (τον Elton John), και είμαι τόσο ευγνώμων, αλλά αν είστε ένας παράξενος εσωστρεφής σαν εμένα, που νιώθει μόνος πολλές φορές και είχατε ανάγκη να ακούσετε μια ιστορία σαν αυτή σήμερα για να μην νιώθετε μόνοι, να ξέρετε το εξής: η ζωή μου δεν ήταν καθόλου εύκολη και δεν είστε μόνοι», συνεχίζει.

Η Britney Spears πιστεύει επίσης ότι έπεσε σε παγίδα και αποδίδει στην ηλικία της τη συμπεριφορά της που οδήγησε στην κηδεμονία της.

«Μίλησα κυριολεκτικά με βρετανική προφορά σε έναν γιατρό για να μου συνταγογραφήσει τα φάρμακά μου και τρεις ημέρες αργότερα, ήρθαν τα ΜΑΤ στο σπίτι μου», λέει η τραγουδίστρια για τη συμπεριφορά της, που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει τη βίαιη εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική στις αρχές του 2008.

Αυτή η νοσηλεία χρησιμοποιήθηκε για να κατατεθεί επείγον αίτημα στο δικαστήριο που ζητούσε να τεθεί υπό κηδεμονία.

Lynne - Britney Spears

Ενώ ο πατέρας της ισχυρίστηκε ότι ήταν ανίκανη προς δικαιοπραξία και ορισμένα δημοσιεύματα την αποκαλούσαν «αλλοπρόσαλλη», η Britney Spears απαντά ότι ήταν απλώς νέα και διασκέδαζε.

«Κυριολεκτικά, η εξάπλωση της τρέλας μου ήταν να παίζω κυνηγητό με τους παπαράτσι, το οποίο εξακολουθεί, μέχρι σήμερα, να είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που έχω κάνει», λέει.

«Τώρα ξέρω ότι όλα ήταν προμελετημένα», σχολιάζει για την έναρξη της κηδεμονίας. «Μια γυναίκα παρουσίασε την ιδέα στον πατέρα μου και η μητέρα μου στην πραγματικότητα τον βοήθησε να την υλοποιήσει και να τα κάνει όλα πραγματικότητα. Όλα ήταν βασικά προετοιμασμένα. Δεν υπήρχαν ναρκωτικά στον οργανισμό μου, ούτε αλκοόλ, τίποτα. Ήταν καθαρή κακοποίηση», συνεχίζει.

Η Britney Spears αποκαλύπτει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για την κακοποίηση από τον πατέρα της.

«Νομίζω ότι το κύριο πράγμα που θυμάμαι όταν ξεκίνησα ήταν ο έλεγχος του πατέρα μου. Του άρεσε να ελέγχει ό, τι έκανα. Θυμάμαι την πρώτη ημέρα που είπε: “Είμαι η Britney Spears και εγώ κάνω κουμάντο”. Και εγώ είπα: “Εντάξει τότε”», θυμάται.

«Ο αδελφός μου ήταν ποδοσφαιριστής. Και ο πατέρας μου ήταν πολύ, πολύ σκληρός μαζί του όταν ήταν μικρότερος, και πραγματικά καταχρηστικός», συνεχίζει.

«Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι έπρεπε να κάνω ό, τι μου έλεγαν. Μου έλεγαν ότι ήμουν χοντρή κάθε μέρα. Έπρεπε να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Δεν θυμάμαι ποτέ να αισθανόμουν τόσο αποθαρρημένη και με έκαναν να αισθάνομαι σαν ένα τίποτα. Και εγώ συμμορφωνόμουν με αυτό γιατί φοβόμουν», λέει η Britney Spears.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News