Σάββατο 18 Μάιος 2024, 23:57
Μουσική

Η Britney Spears απαντά στη συνέντευξη του γιου της: «Με λυπεί βαθύτατα που γνωρίζω την κατακραυγή του»

«Ελπίζω να μπορέσετε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να θυμηθείτε από πού προέρχεστε», λέει η Britney Spears στους δύο γιους της.

Η Britney Spears απαντά στον γιο της Jayden Federline και στη συνέντευξη που έδωσε εξηγώντας γιατί δεν μιλάει πια με τη μητέρα του.

Η 40χρονη τραγουδίστρια δεν έχει δει κανέναν από τους γιους της – τον 16χρονο Sean Preston και τον 15χρονο Jayden – εδώ και μήνες, καθώς ζουν πλέον μόνιμα με τον πατέρα τους. Kevin Federline.

Ο Jayden αποκάλυψε τη ρήξη στις σχέσεις τους με τη μητέρα τους σε μία συνέντευξή του στο ITV, στην οποία δήλωσε ότι θα χρειαστεί «πολύς χρόνος και προσπάθεια» για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Η Britney Spears απάντησε στον γιο της μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έχω προσπαθήσει να κάνω το καλύτερο δυνατό για να είμαι ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ να είμαι… για να με κρατούν ουσιαστικά όμηρο στο σπίτι με νοσηλευτές. Ελπίζω τα παιδιά μου μία μέρα να καταλάβουν τη λογική μου που δείχνω τον εαυτό μου όπως θα έκανε κάθε γυναίκα που κρατιέται κάτω από κουβέρτες και εποπτεία στο πλαίσιο μίας κηδεμονίας!», έγραψε.

«Επιτέλους στα 40 μου χωρίς τους περιορισμούς των όσων μου έκανε η οικογένειά μου, λέω στο γιο μου Jayden ότι του στέλνω όλη την αγάπη του κόσμου κάθε ημέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου! Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν έχει όρια και με λυπεί βαθύτατα που γνωρίζω την κατακραυγή του, λέγοντας ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του ως μητέρα και ίσως μία μέρα να μπορέσουμε να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να το συζητήσουμε ανοιχτά!», πρόσθεσε.

Η Britney Spears αναφέρθηκε στη συνέχεια στα θετικά σχόλια του Jayden για τους εν διαστάσει γονείς της, Jamie και Lynne Spears.

«Ίσως αγαπητό μου παιδί εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί η οικογένειά μας θα το έκανε αυτό (την κηδεμονία) σε οποιονδήποτε! Βοήθησα τον πατέρα σου που δεν είχε δουλειά εδώ και 15 χρόνια», έγραψε.

Britney Spears

Η τραγουδίστρια έκανε αμέσως μετά ένα δηκτικό σχόλιο για το πρώην σύζυγό της Kevin Federline.

«Υποθέτω ότι είναι πιο εύκολο για εσάς παιδιά να μην έχετε κάποιον να σας ελέγχει για να βεβαιωθεί ότι κάνετε τα μαθήματά σας! Είμαι σίγουρη ότι το πρότυπο του πατέρα σας, που καπνίζει μαριχουάνα κάθε μέρα, ωφελεί την καθημερινότητά σας στα 15 και 16 σας, για να γίνετε μέρος μίας πολύ cool γενιάς!», ανέφερε.

«Καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη σου να ζεις με τον πατέρα σου, καθώς έπρεπε να παίξω τον τέλειο ρόλο για 15 χρόνια για το απόλυτο τίποτα. Είμαι τόσο χαρούμενη που μπόρεσα να πραγματοποιήσω τέσσερις περιοδείες, να είμαι κριτής στο “X Factor” και πολλά άλλα», συνέχισε, αναφερόμενη στην περίοδο που συνέχιζε να εργαζόταν κατά τη διάρκεια της δικαστικής κηδεμονίας της.

«Το έκανα αυτό για εσάς. Και Preston… γνωρίζω το χάρισμά σου. Ξέρω ότι είσαι δάσκαλος στη ζωή μου και αγαπητό μου παιδί είμαι δάσκαλος και για εσένα!», σημείωσε.

Η Britney Spears έκανε στη συνέχεια μία συναισθηματική έκκληση προς τους δύο γιους της: «Αν μπορούσατε να αφιερώσετε ένα λεπτό, να θυμηθείτε από πού προέρχεστε! Ελπίζω να μπορέσετε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να θυμηθείτε. Είσαι παιδί μου και πάντα θα είσαι! Αφού ο Preston δεν μίλησε, στέλνω την αγάπη μου!».

«Δεν θα ήθελα τίποτα περισσότερο από το να σας δω και τους δύο πρόσωπο με πρόσωπο. Συνέχισε να παίζεις το χάρισμά σου στο πιάνο. Εσύ και ο αδελφός σου είστε και οι δύο εξαιρετικοί και είμαι πολύ υπερήφανη που μπορώ να σας αποκαλώ και τους δύο δικούς μου», πρόσθεσε.

Ωστόσο, η Britney Spears δεν σταμάτησε τις αιχμές: «Όσο για την ψυχική υγεία μου, αγαπητό μου παιδί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μάθεις να παίρνεις ένα βιβλίο και να το διαβάζεις πριν σκεφτείς για τη νοημοσύνη μου γλυκέ μου!».

«Πες στον πατέρα σου να πάει να προσπαθήσει να κουρέψει τουλάχιστον το γκαζόν. Αν μπορείς ειλικρινά να καθίσεις και να πεις με το λογικό λαμπρό μυαλό σου ότι αυτό που μου έκαναν η γιαγιά και ο παππούς (Jamie και Lynne) ήταν σωστό και να λες ότι δεν είναι κακοί άνθρωποι, τότε ναι έχω αποτύχει ως μητέρα και ελπίζω αυτό να είναι μία κουβέντα για εσένα και τον πατέρα σου να καθίσετε πρόσωπο με πρόσωπο και να προσπαθήσετε να μάθετε τι είναι σωστό», έγραψε.

Η Britney Spears πέρασε 13 χρόνια υπό την κηδεμονία του πατέρα της Jamie, ο οποίος έλεγχε σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής της. Η pop star απελευθερώθηκε τα δεσμά της δικαστικής κηδεμονίας τον Νοέμβριο του 2021.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News