Σάββατο 4 Μάιος 2024, 7:55
Μουσική

Η Billie Eilish δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της με τον 31χρονο σύντροφό της

Η Billie Eilish και ο Jesse Rutherford των The Neighborhood φαίνεται ότι διακωμωδούν στη φωτογραφία τους τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους.

Η Billie Eilish ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον φημολογούμενο σύντροφό της Jesse Rutherford, από τους εορτασμούς τους για το Halloween.

Η αστέρας της pop δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον τραγουδιστή των The Neighborhood στο τέλος μιας σειράς φωτογραφιών με τη λεζάντα: «Η ζωή είναι τρελή… Χαρούμενο Halloween».

Στη φωτογραφία, η Billie Eilish είναι ντυμένη μωρό, φορώντας μία ξανθά περούκα με μπούκλες, ενώ ο Jesse Rutherford μεταμφιέστηκε σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, με τους δύο μουσικούς να κάνουν πιθανώς μία αναφορά στη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους που φτάνει τα 11 χρόνια: Η Eilish είναι 20 ετών, ενώ ο Rutherford είναι 31 ετών.

Στα σχόλια, οι θαυμαστές της Billie Eilish δεν ήταν απόλυτα σίγουροι για τη γνώμη τους σχετικά με τη φωτογραφία του ζευγαριού, πόσο μάλλον για την επιλογή των στολών τους.

Ο Jesse Rutherford, ο οποίος εμφανίζεται επίσης σε ένα άλλο βίντεο ντυμένος κλόουν, δεν ήταν το μόνο διάσημο πρόσωπο που παρατηρούμε στην ανάρτηση της Billie Eilish. Η τραγουδίστρια πέρασε επίσης μέρος των εορτασμών του Halloween με τον Dylan Minnette των Wallows, ο οποίος εμφανίζεται ντυμένος με μία απλή στολή κολοκύθας.

Billie Eilish - Madison Square Garden

Οι φήμες για το ειδύλλιο μεταξύ της Billie Eilish και του Jesse Rutherford φούντωσαν για πρώτη φορά στα μέσα Οκτωβρίου, όταν ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να δειπνούν μαζί στο Λος Άντζελες.

Το επόμενο βράδυ, εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι στην ατραξιόν «Halloween Horror Nights» των Universal Studios.

Σε παλαιότερες φωτογραφίες που ήρθαν στην επιφάνεια από τους θαυμαστές τους, αποκαλύφθηκε ότι οι γνωρίζονται τουλάχιστον από το 2017, όταν η Billie Eilish ήταν 15 ετών και η Jesse Rutherford ήταν 26 ετών.

Η αστέρας της pop και ο σταρ της εναλλακτικής rock δεν κρύβουν τον έρωτά τους από τότε, αφού φιλήθηκαν μπροστά στους παπαράτσι έξω από ένα εστιατόριο στο Studio City της Καλιφόρνια.

Η Billie Eilish φαίνεται ότι έχει προτίμηση στους άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας: Είχε σχέση με τον ράπερ Brandon «Q» Adams, ο οποίος είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερός της, από το 2018 έως το 2019 και με τον ηθοποιό Matthew Tyler Vorce, ο οποίος είναι 10 χρόνια μεγαλύτερός της, από το 2021 έως το 2022.


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News