Σάββατο 6 Ιούλιος 2024, 13:35
Ξένη Μουσική

Η Bebe Rexha ξεσπά κατά της μουσικής βιομηχανίας: «Με έχουν φιμώσει και τιμωρήσει»


Η Bebe Rexha υποστήριξε ότι διαθέτει αποκαλυπτικά στοιχεία που θα μπορούσαν να «να γκρεμίσουν ένα μεγάλο κομμάτι» της μουσικής βιομηχανίας.

Η Bebe Rexha εξαπέλυσε μία σφοδρή επίθεση κατά της μουσικής βιομηχανίας, δηλώνοντας σε μία σειρά tweets ότι έχει υποστεί κακομεταχείριση και έχει σαμποταριστεί σε κάθε βήμα της.

Η 34χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει συνυπογράψει τραγούδια για ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών, από τον Eminem μέχρι τη Selena Gomez, την Tate McRae και την Tinashe, σημειώνοντας παράλληλα επιτυχίες με τους G-Eazy, Martin Garrix και Florida Georgia Line, υποστήριξε ότι διαθέτει αποκαλυπτικά στοιχεία που θα μπορούσαν να διαλύσουν τα πάντα.

«Θα μπορούσα να γκρεμίσουν ένα ΜΕΓΑΛΟ κομμάτι αυτής της βιομηχανίας. ΕΙΜΑΙ απογοητευμένη. Με έχουν ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ», έγραψε η Bebe Rexha, η οποία γράφει τραγούδια και κάνει live εμφανίσεις από την εφηβεία της.

«Ήμουν τόσο σιωπηλή για πάρα πολύ καιρό. Δεν είδα τα σημάδια, παρόλο που ο κόσμος τα ανέφερε συνεχώς και ήταν ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΗ. Και όταν μίλησα, με φίμωσαν και με ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ σε αυτή τη βιομηχανία», συνέχισε.

«Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν, διαφορετικά θα πω ΟΛΕΣ τις αλήθειες μου. Τα καλά, τα κακά και τα άσχημα», πρόσθεσε.

Μέχρι στιγμής, ένας εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρίας της Bebe Rexha την τελευταία δεκαετία, της Warner Records, δεν έχει απαντήσει στο αίτημα του Billboard για σχολιασμό των tweets και η τραγουδίστρια δεν είχε αποκαλύψει συγκεκριμένα τι εννοεί με αυτή τη σειρά των εκρηκτικών μηνυμάτων.

Όταν ένας θαυμαστής τη ρώτησε «τι συνέβη πάλι», η τραγουδίστρια απάντησε: «Πάλι; Δεν έχεις ακούσει ούτε το 5%. Δεν έχεις ΙΔΕΑ.»

Σε μία άλλη συζήτηση, ένας θαυμαστής εξέφρασε τη γνώμη του ότι «κανείς δεν θα πρέπει να συγχωρεθεί για εκείνη τη φορά που αφαίρεσαν το όνομά σου από το “Hey Mama”».

Το tweet αναφερόταν στο τραγούδι «Hey Mama» του David Guetta του 2015, το οποίο συνυπέγραψε η Bebe Rexha μαζί με τον Guetta και πολλούς άλλους.

Εκείνη την περίοδο, η Bebe Rexha δήλωσε στο Billboard ότι, αν και το όνομά της αναφερόταν στους δημιουργούς του τραγουδιού, δεν συμπεριλήφθηκε αρχικά ως καλλιτέχνης στο «Hey Mama» μαζί με τη Nicki Minaj και τον Afrojack, κάτι που την ενόχλησε ιδιαίτερα δεδομένης της ήδη δύσκολης πορείας της στη μουσική βιομηχανία τότε.

«Ήθελα πραγματικά να συμμετέχω σε αυτό, γιατί, ξέρεις, έχω υπογράψει συμβόλαιο και με έχουν απορρίψει, και τώρα έχω υπογράψει δεύτερη φορά, οπότε ήταν δύσκολο», είπε η τραγουδίστρια, η οποία ήταν τότε 25 ετών.

«Αυτό που συνέβη τελικά ήταν ότι φαινόταν πολλά ονόματα στον τίτλο, οπότε ήθελαν να κρατήσουν όσο το δυνατόν λιγότερες συμμετοχές. Αυτό μου είπαν, και μου βγάζει νόημα. Υποθέτω ότι περισσότερα από δύο ονόματα συμμετοχών δεν φαίνονται καλά στο ραδιόφωνο», συνέχισε.

Αυτή τη φορά, όμως, απαντώντας στο σχόλιο του θαυμαστή για το «Hey Mama», η Bebe Rexha σχολίασε: «Αγάπη μου. Αυτό; Συγκριτικά με όλα τα άλλα που δεν ξέρεις; Αυτό είναι παιχνιδάκι.»

Η ανταλλαγή μηνυμάτων συνεχίστηκε, με την τραγουδίστρια να λέει σε έναν άλλο θαυμαστή που ρώτησε τι την εμπόδιζε να μιλήσει πιο πριν ότι «ΣΕ ΤΙΜΩΡΟΥΝ».

Μια δεκαετία μετά το δράμα του «Hey Mama», η Bebe Rexha ισχυρίστηκε επίσης δυσκολεύεται να προωθήσει σωστά το νέο single της «I’m the Drama» λόγω των εμποδίων που, όπως ισχυρίζεται, της έβαλε η βιομηχανία.

«Μάρκετινγκ; Δεν έχω προϋπολογισμό γι’ αυτό», έγραψε για το τραγούδι που κυκλοφόρησε στις 28 Ιουνίου. «ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ».

Η τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφόρησε το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, «Bebe», το 2023, εξήγησε ότι οι θαυμαστές της είναι αυτοί που της δίνουν συνεχώς τη δύναμη να συνεχίσει.

«Αυτό δεν προέρχεται μόνο από θυμό. Είναι θλίψη. Κάθομαι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου στο Λονδίνο και κλαίω με λυγμούς. Ένιωθα απελπισμένη για πάρα πολύ καιρό», έγραψε.

«Περπατούσα πολύ σε αυτή την πόλη και συνάντησα θαυμαστές και μου άναψαν πραγματικά μία σπίθα μέσα μου», συνέχισε.

Μέχρι σήμερα, η Bebe Rexha έχει τέσσερις επιτυχίες στο Top 10 του Billboard Hot 100 ως τραγουδίστρια, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας της με τους Florida Georgia Line το 2017 στο «Meant To Be», το οποίο έφτασε στο Νο. 2, καθώς και το «Me, Myself & I» με τον G-Eazy το 2015 (Νο. 7), το «Hey Mama» (Νο. 8) και τη συνεργασία της με τον David Guetta στο «I’m Good (Blue)» το 2022 (Νο. 4).

 





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News