Σάββατο 1 Ιούνιος 2024, 17:26
Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: «Xαρακτήριζε την κόρη του πόρνη» – Είχε προσχεδιάσει το έγκλημα είπε η δικηγόρος της 40χρονης


«Φαίνεται πως το είχε προσχεδιάσει και είχε κάνει ένα πλάνο στο μυαλό του», είπε η δικηγόρος της 40χρονης που δολοφονήθηκε στο Μενίδι με δεκαεφτά μαχαιριές από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Μιλώντας στο Mega, η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου, επεσήμανε πως η 4χρονη ήταν μια μαχήτρια ζωής και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως ο 50χρονος χαρακτήριζε την κόρη του πόρνη. Της έλεγε πως έχει γίνει σαν τη μητέρα της. Η κακοποίηση των θυμάτων μπροστά τα παιδιά κάνει και τα παιδιά κακοποιημένα. Φαίνεται πως το είχε προσχεδιάζει και είχε κάνει ένα πλάνο στο μυαλό του. Είναι αποφασισμένος. Ο άνθρωπος αυτός προχώρησε για 5 χλμ. για ποιο αλκοόλ λέμε; Συνήθως οι κακοποιητές βάζουν ένα προσωπείο. Από τα λεγόμενα των αδελφών της έχει πάει πολλές φορές στην αστυνομία. Αυτή η γυναίκα είχε πάρει δάνειο για να πάρει σπίτι, πώς να φύγει μετά να πάει σε δομή;».

Ο ξάδελφος της 40χρονης μιλώντας, επίσης, στο Mega, είπε ότι «αυτός δεν έχει δώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ γι΄ αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά τα έχει μεγαλώσει μόνη της, τα έχει πληρώσει όλα μόνη της. Όμως, οι καλοί άνθρωποι πάντα χάνονται» και πρόσθεσε πως «φοβόταν πως θα την σκοτώσει. Παλιά οι γείτονες είχαν φέρει την αστυνομία επειδή τη χτυπούσε. Τα παιδιά είναι χάλια και πρέπει να πάνε να θάψουν την μητέρα τους. Και αυτός δεν υπέγραφε τα χαρτιά για να πάνε να ρίξουν λίγο χώμα. 10 χρονών η κοπέλα έβλεπε μηνύματα του να χτυπάει τη μητέρα του. Αυτός έπινε όταν ήθελε να δέρνει».

Σχολιάζοντας ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας γιατί ο 50χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος είπε ότι «στην εφαρμογή του νόμου ήταν σωστός ο εισαγγελέας. Αλλά πολλές φορές ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Η Δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο ένα άτομο να πάρει τη ζωή από μία γυναίκα. Λυπάμαι που δεν μπόρεσε ο εισαγγελέας να βρει κάτι να τον κρατήσει παραπάνω. Τρεις μέρες στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ θα τον έκανε να σκεφτεί. Όλο ήταν μυθεύματα πως είχε σχέση η γυναίκα. Ήταν μία ηθική γυναίκα που κοιτούσε μόνο το σπίτι της».

Γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος ο 50χρονος παρά τις τρεις μηνύσεις

Ελεύθερος παρέμενε ο 50χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι, παρά το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα τον είχε καταγγείλει τρεις φορές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Στις 7 Μαΐου ο δράστης συνελήφθη μετά από καταγγελία του θύματος για ενδοοικογενειακή βία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε τότε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη Με αυτές τις κατηγορίες παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας την επόμενη ημέρα 8/5.

Στο διδακτήριο όμως, δεν εμφανίστηκε ούτε η 40χρονη ούτε η κόρη της και δεν υπήρχε η ιατροδικαστική. Έτσι η δίκη αναβλήθηκε για τις 17 Μαΐου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το δικαστήριο σύμφωνα με το νόμο δεν μπορούσε να διατηρήσει την κράτηση του κατηγορούμενου και ως εκ τούτου τον άφησε ελεύθερο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η 40χρονη δεν προχώρησε σε ιατροδικαστική εξέταση. Ωστόσο, ακόμη και εάν είχε γίνει η ιατροδικαστική ο δράστης θα κρατούνταν για τρεις ημέρες περισσότερο.

«Η Δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο ένα άτομο να πάρει τη ζωή από μία γυναίκα»



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News