Κυριακή 19 Μάιος 2024, 20:47
Media

Γιώργος Ταλάντσεβ: Στόχος διαρρηκτών ο πρώην παίκτης του Survivor – Το βίντεο και η συμβουλή

Θύμα κλοπής έπεσε ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Ο πρώην παίκτης του Survivor, γνωστός και με το παρατσούκλι «Τάλα», επέστρεψε σπίτι του έπειτα από μία εβδομάδα απουσίας και είδε ότι κάποιοι είχαν εισβάλει και του έκλεψαν πράγματα αξίας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ταλάντσεβ αποκάλυψε την περιπέτειά του με ένα βίντεο στα social media. Όπως ανέφερε, πριν από δύο μέρες και ενώ απουσίαζε μία εβδομάδα από το σπίτι του, άγνωστοι μπήκαν και του έκλεψαν ρολόγια, χρυσαφικά και χρήματα.

«Καλημέρα σε όλους παιδιά. Πριν από δύο ημέρες συνέβη κάτι αρκετά δυσάρεστο. Καθώς έλειπα στη Μυτιλήνη για μία εβδομάδα περίπου, μπήκαν στο σπίτι μου και μου έκλεψαν πολλά πράγματα. Ρολόγια, χρυσαφικά, χρήματα, ρούχα και ό,τι μπορούσαν να πάρουν. Και επειδή πλησιάζει ο Αύγουστος και οι περισσότεροι από εσάς θα λείπετε σε διακοπές και θα υπάρχουν αρκετές μέρες που δεν θα είστε στο σπίτι. Προσέχετε! Να μην αφήνετε πράγματα αξίας στο σπίτι σας, να κλειδώνετε καλά τις πόρτες σας. Προσέχετε ποιον βάζετε στο σπίτι σας, αν σας παρακολουθούν και τι ανεβάζετε στα social media, όσον αφορά το σπίτι σας», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ και πρόσθεσε:

«Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν όλο και πιο συχνά και ειδικά τον Αύγουστο που θα λείπουν όλοι. Θα γίνει χαμός. Να προσέχετε και να φυλάτε καλά τα πράγματά σας».

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News